Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

"Sommardoktorns" ärliga ord om familjen - avslöjar sin relationstatus

04 aug, 2022, 12:00 
AvIbraheem Alsalman

Nu kommer sanningen fram.

Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Marcus Olausson, 36, har numera blivit ett bekant ansiktet i TV4:s långkörare Nyhetsmorgon. Då och då gästar han morgonsoffan för att prata om till exempel åksjuka och ger sin sin i egenskap av att vara läkare. Han har även tidigare tipsat om hälsofrämjande träning i morgonprogrammet.

I sommar syns han i tv-rutan förstås eftersom han är årets "sommardoktor". Med andra ord ersätter han veteranen Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 64.

Men den som är uppmärksam känner nog igen Marcus Olausson. För han har synts i rutan men i helt andra sammanhang. 36-åringen var nämligen med som muskulösa Herkules, en av de muskelflexande profilerna i ”Gladiatorerna”, även det i TV4.

Marcus Olausson lämnade livet som gladiator och personlig tränare för att satsa på läkaryrket 2016, även om intresset för träning och hälsa består.

Annons

– Att det blev läkarstudier från början berodde på att jag ville ta mitt stora intresse som är hälsa och träning ett steg vidare, har han tidigare berättat.

Nu avslöjar sommardoktorn familjerelationen

I och med de olika tv-framträdanden så har många blivit nyfikna och vill veta mer om Olaussons privatliv. För Hänt berättar han att han har en 11-årig dotter men att han och dotterns mamma gick skilda vägar för nästan tio år sedan.

– Min dotters mamma är från Östersund. Vi är separerade sedan länge. Nästan sedan tio år tillbaka. Men vi båda bor i Stockholm och har dottern halva tiden var, säger han.

När det gäller att återigen hitta kärleken så har Marcus lyckats bra. För ett par år sedan träffade han en kvinna efter att ha varit singel i 2-3 år.

– På Tinder faktiskt! Det var en tillfällighet, så klickade vi. Hon är en jättetrevlig och mysig tjej som är från Stockholm, säger han och utvecklar vidare:

– Båda (dottern och flickvännen) är så enkla tjejer, kommer väldigt bra överens. Väldigt varma och mysiga båda två, så det funkar bra.

Annons