Steffos glädjebesked – bekräftar lyckan i privatlivet: “Underbart”

06 dec, 2022, 11:12 
Steffo Törnquist och Caroline Törnquisr

Nu delar Nyhetsmorgon-profilen med sig av ett riktigt lyckobesked från privatlivet!

Annons
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Steffo Törnquist är en av TV4:s största stjärnor, och gör efter 22 år i Nyhetsmorgon fortfarande storartad succé i morgonprogrammet.

Men det är inte bara i jobblivet han har flyt – det går minst lika bra utanför rutan!

Steffo trappar ned i Nyhetsmorgon

Ja, 44 säsonger av Nyhetsmorgon har Steffo i bagaget, och det börjar kännas. Steffo har beslutat att gå ner i tid, och håller numera ställningarna i rutan på fredagar.

Det innebär ju såklart att han har massvis av ledig tid, men Steffo behöver inte vrida sig ut och innan för att hitta något att göra med all nyvunnen tid.

– Jag är ju exempelvis ägare och ordförande för Knistad herrgård utanför Skövde som är en konferensanläggning och golfbana, en fantastisk 70-tals herrgård med 85 hotellrum och så håller vi på att bygga hus där och skapa en fantastisk liten förort till Skövde. Så det ägnar jag ganska mycket tid åt. Sen är jag ordförande i Skokloster Wings and Clays, en skjutbana och jaktbutik, berättar Steffo Törnquist för Svensk Damtidning.

Annons

– Så kommer jag nog skriva någon bok, och så jagar jag massor och spelar golf och tränar och sådär. Så jag har verkligen inget svårt att fylla mina dagar.

Knistad Herrgård i Skövde utifrån, som Steffo Törnquist nu äger. Ett gult stort 70-tals hus.
Det är en ståtlig byggnad Steffo har i sin ägo.
En matsal inifrån Steffo Törnquists herrgård, Knistad Herrgård i Skövde.
Wow – en riktig tidsresa!

Steffo bekräftar lyckan på Instagram

Nu har Steffo nåtts av ett riktigt glädjebesked, som har med hans projekt ute i Skövde att göra.

På sin Instagram berättar han: Knistad Herrgård har blivit utmärkt till topp tre bästa golf resort i Sverige för mat och service!

"Allt vi gör på Knistad Herrgård syftar till att våra gäster ska ha det så bra och trevligt som möjligt, allt vi gör!!! Därför är det underbart när gästerna ger tillbaka 😎👊 dessutom är det ju alltid kul med små utmärkelser✌️✌️tack alla gäster" Skriver han när han tillkännager utmärkelsen.

Annons

I kommentarsfältet grattas han av följare och besökare, som vittnar om att priset är välförtjänt.

"Väl värda, har själv upplevt den goda maten, service i världsklass, ett ställe vi gärna kommer tillbaka till" Skriver en besökare på Instagram.

Foto: TT

Annons