Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stina Nilssons stora hemlighet – kärlekslivet ingen fått höra om

14 feb, 2022, 12:00 
Stina Nilsson
Stina Nilsson bär på en hemlighet kring sitt kärleksliv.
Annons
6 svenska kvinnliga medaljhopp i vinter-OS i PekingBrand logo
6 svenska kvinnliga medaljhopp i vinter-OS i Peking

Stina Nilsson har haft ett tufft OS. Hon har än så länge inte blivit uttagen i något lopp, utan fått stå tillbaka för sina lagkamrater i OS-truppen.

“Jag visste redan innan vi reste ner hit att jag inte var garanterad en startplats i något av loppen. Givetvis hade jag hoppats in i det sista att få chansen att åka, men jag respekterar givetvis laguttagningen och kommer att göra mitt bästa i rollen som reserv", sa Stina efter petningen.

Stina Nilsson om kärlekslivet

Många häpnade när OS-guldmedaljören Stina Nilsson, skidvärldens sprintdrottning, plötsligt meddelade att hon skulle byta sport. Vissa gick så långt att man avfärdade det hela som ett skämt eller en billig PR-kupp.

Men intresset kring Stina har funnits kvar, trots att hon inte hunnit bli lika framgångsrik i sin nya sport. Privatpersonen Stina är fortfarande något av ett mysterium, vilket inte är en slump. 28-åringen jobbar aktiv på att få förbli så hemlig som möjligt.

Annons

– Jag är en person med ganska mycket integritet. Jag bjuder på det jag själv tycker att jag vill prata om. De som känner mig vet direkt att, ”nu fick hon en fråga som var över gränsen” för då kan jag slå bakut. Eller åtminstone kan jag uppfattas så. Jag tycker om att ha mitt privatliv privat. Och det är ett medvetet val, säger Stina till Expressen.

"Folk är väl jättenyfikna"

Och i det där hemlighetsmakeriet ingår en av de mest brinnande frågorna: har Stina någon partner? Det är många som googlar efter detta.

– Det är nog så för i stort sett alla offentliga personer. Folk är väl jättenyfikna på sådant. Men jag har inget behov av att prata om det, säger Stina.

Annons