Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stjärnan nobbar TV4 – vägrar vara med i Let's Dance

01 mar, 2022, 08:00 
AvIndra Nordemar
Somliga trånar efter en plats i Let's Dance, medan andra tvärt vägrar vara med.
Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Den 19 mars går många svenskars favoritprogram av stapeln. Långköraren Let's Dance tar återigen plats i tablån då det är dags för säsong 17.

I årets upplaga får vi se Mia Parnevik, Marie Mandelmann, Aron Anderson, Eric Saade, Mouna Esmaeilzadeh, Lisa Ajax, Filip Dikmen, Henrik, Fexeus, Cecilia von der Esch och Markus Granseth göra upp i kampen om glasskon.

De allra flesta som har medverkat i danstävlingen har uttryckt att det är en av de bästa upplevelserna i deras liv. Men formatet passar inte alla, och det är många svenska kändisar som tackat nej genom åren.

Familjesuccé i Let's Dance

I fjol var det Filip Lamprecht som i slutändan stod som vinnare, och dansgenerna verkar han ha fått från sin mamma. Två år tidigare, 2019, tog nämligen Kristin Kaspersen hem vinsten.

Annons

Som bekant är Kristin dotter till Lill-Babs, som även har dottern Malin Berghagen, vars pappa är Lassa Berghagen, ja det är minst sagt en kändistät familj!

Efter Kristins succé i Let's Dance var det många som undrar varför inte Malin också ställer upp – hon har nämligen fått förfrågan flera gånger.

"Älskade kära följare, tack för era fina sms till mig om att jag också borde vara med i TV4:s Let's Dance, men DET KOMMER INTE HÄNDA.", har hon skrivit på Instagram.

Därför vägrar stjärnan vara med i Let's Dance

På hennes blogg har hon förklarat att det varken finns tid eller vilja. Malin arbetar bland annat med yoga och håller både kurser och åker på resor, vilket betyder att hon inte skulle hinna med båda – och då kommer yogan först.

”Dessutom har jag nu också fått en liten filmroll i en independent film och älskart!! Lets Dance är många veckor (om allt går bra) och det kommer jag aldrig få till. Och allvarligt, så magisk som Kristin är, vem i familjen vill gå in efter henne?”, har hon tidigare skrivit.

Annons

Det hon inte visste då var att även hennes systerson Filip skulle visa sig vara enastående på dansgolvet.

Men en annan stor anledning till att hon nobbat TV4 och Let's Dance gång på gång är hennes stora kärlek och fästman Martin.

”Mitt år med Martin och vår tid tillsammans har varit så oerhört viktig för vår relation. Vi har byggt ett fundament som varit så viktigt för oss. Och jag har varit lyckligare än på länge. Lets Dance hade inte varit bra för oss”.

Foto: TV4

Annons