Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora bråket – Peter Forsbergs plan för dottern stoppas: "Väldigt orättvist"

16 maj, 2024, 14:00 
Nicole Nordin och Peter Forsberg
Peter Forsberg har fått nej – han får inte ta med dottern Lily på konsert.
Annons

Peter Forsberg och Nicole Nordin hann få tre barn under sitt tretton år långa förhållande: Lennox, Lily och Diego.

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Paret separerade för ett år sedan, men har gång på gång betonat att de inte tänker låta barnen gå i kläm. Men nu visar det sig att "Foppas" fina plan för en helkväll med dottern Lily har stoppats.

Peter Forsberg stoppas från planen med dottern Lily

Nicole Nordin och Peter Forsberg
Så tråkigt att höra, Peter!TT

Peter hade till och med tagit ledigt från sitt jobb som VM-expert på Viaplay för att kunna umgås med Lily. Tanken var att de skulle gå på en av världsartisten Taylor Swifts tre konserter på Friends Arena.

Annons

– När jag är i Stockholm passar jag på att slå ihop saker. Viaplay-jobbet har jag haft klart i en och en halv månad, så jag tog det med de här förutsättningarna. Jag har lovat dottern att gå på Taylor Swift-konsert på Friends Arena sedan länge. Sönerna Lennox och Diego har fått gå på Champions League-matchen Bayern München–Arsenal sedan tidigare, nu är det hennes tur att få göra något med pappa, sa Peter till Aftonbladet.

Men Peters planer möttes av ilskna protester. Sofie Bellman läste artikeln och reagerade på att Lily, 9, skulle få gå på Taylor Swift medan hennes dotter Elsa, 10, skulle hindras. Konserten kommer nämligen med en åldersgräns på 13 år.

– Det kändes väldigt orättvist. Jag undrar varför hans dotter som inte är 13 år, ska gå medan andra barn inte får, säger Sofie till Aftonbladet.

– Hon blev jätteledsen. Det är hennes absolut största dröm att se Taylor Swift, hon älskar henne.

Peter Forsbergs förklaring: "Det vart stök"

Historien hade ännu en vändning till sig. Nu säger "Foppa" till Nu i Österåker att han har tvingats berätta för Lily att det inte blir någon konsert.

– Det vart stök, det där. Jag hade inte läst att man inte får ta med en unge som är under 13 år, så hon får ju inte gå. Jag hade ingen aning om det, jag hade köpt logebiljetter till oss. Så det sprack i Stockholm tyvärr, antingen får vi vänta eller åka utomlands och kolla på Taylor Swift, säger Peter.

Annons