Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Storbråk i Let’s Dance – har brutit kontakten helt: ”Irriterad”

27 feb, 2023, 20:30 

Proffsdansaren talar ut om jobbiga tiden med Markoolio.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Let's Dance är snart tillbaka i TV4! Äntligen börjar det återigen bli dags för en rad svenska kändisar att snöra på sig dansskorna, inta dansgolvet och bjuda på avancerade danskonster.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Till sin hjälp har de ett gäng proffsdansare, som alla redan bemästrar genres som cha-cha-cha, tango, foxtrot, rumba och bugg, men som för kändisarna är dansgenres som är helt obekanta.

I potten ligger den åtråvärda glasskon, ett pris som kräver att man lyckas hantera alla dansstilar. Under åren har flera visat prova på fina danskunskaper och kammat hem det stora priset.

Annons
Let's Dance-domarna Dermot Clemenger, Tony irving, Ann Wilson
Let's Dance-domarna Dermot Clemenger, Tony irving och Ann Wilson.

Cecilia Ehrling om bråket med Markoolio

Artisten Markoolio lyckades med bedriften 2013, när han dansade tillsammans med proffsdansaren och tidigare Let's Dance-veteranen Cecilia Ehrling.

Hon minns säsongen mycket väl, men inte enbart på ett positivt sätt. När Cecilia berättar om dansträningen med Markoolio verkar det ha varit aningen krävande emellanåt och en gång började hon till och med gråta.

– Någongång ja. Jag blev irriterad på honom för han inte gjorde som jag sa. Men sen sa jag om du gör som jag säger kan det här bli riktigt bra. Jag såg att han hade potential, säger Cecilia Ehrling till Hänt.

Annons

Har inte längre någon kontakt

Det tillhör inte ovanligheterna att kändisarna och proffsdansarna blir goda vänner efter en säsong, men för Cecilia verkar det snarare vara precis tvärtom.

I dag har det gått tio år sedan hon dansade med Markoolio, men de har efter programmet inte haft någon kontakt.

– Nej faktiskt inte. Det är faktiskt ingen av de jag har vunnit med som jag har kontakt med, säger Cecilia.

Cecilia Ehrling och Markoolio vann Let's Dance 2013
Cecilia Ehrling och Markoolio vann Let's Dance 2013.

Foto: TT

Annons