Strömstedt i chock efter Peczynskis vågade sexfråga i tv – vägrade svara

08 mar, 2022, 08:03 
https://image.svenskdam.se/jacob123.jpeg.jpg?imageId=8242143&x=23.239436619718&y=14.099216710183&cropw=49.295774647887&croph=36.553524804178&width=1318&height=1318
Jacob Johannesson
Jenny Strömstedt och Anders Borg.
Dominika Peczynski och Anders Borg var rejält öppna om sitt sexliv när de gästade "Tillsammans med Strömstedts".
Annons

Den andra säsongen av "Tillsammans med Strömstedts" har börjat att sändas på TV4. Paret Niklas och Jenny Strömstedt resar land och rike runt och träffar andra par för att prata om relationer och känslor.

I det första avsnittet besökte kändisparet tidigare statsministern Stefan Löfven och hans fru Ulla. Därefter gick resan söderut, närmare bestämt till Östermalm i Stockholm. Där bor ex-ministern Anders Borg tillsammans med Dominika Peczynski, tidigare modell och medlem i gruppen Army of Lovers.

Anders Borg ställdes bland annat mot väggen när han pressades om skandalen i Stockholms skärgård 2017. Den tidigare finansministern anklagades för att visa sitt könsorgan och för att uttalat sig nedsättande om personer på festen.

När Jenny Strömstedt tog upp ämnet fick hon direkt mothugg från Peczynski.

Peczynskis vågade sexfråga ställer Strömstedts

– Ingenting av det du har läst hände, mer än så behöver man inte gå in på historien, säger Dominika Peczynski i "Tillsammans med Strömstedts".

Annons

Strömstedts laddade fråga kanske chockade Anders Borg och Dominika Peczynski. Under parens gemensamma middag gav Peczynski igen. Den tidigare sångaren poängterar att de under har pratat tillräckligt mycket om sex under programmet.

– Ska vi prata om relationer utan att nämna detta centrala ämne för relationer?, säger Dominika Peczynski i "Tillsammans med Strömstedts".

Jenny Strömstedt blev rejält överraskad av frågan och bollar över den till sin make.

– Ja Niklas, take it away här.

– Det här ju med graden av engagemang i annat att göra. Är man jävligt trött så är man för lat. Det kan jag ju tänka ibland, att man är för lat, säger Niklas.

Dominika Peczynski är däremot inte blyg och berättar gärna om sitt eget sexliv.

– Imorse gick jag in till Anders och sa: “Vill du pipperia?” Och Anders sa: “Jag är för trött”, berättar Dominika.

Annons
Annons