Suzanne Axell avslöjar hur vardagslivet påverkas av Let's Dance

Suzanne Axell om hemliga knepen under träningarna inför Let's Dance 2021

Programledaren Suzanne Axell är en av deltagarna i årets upplaga av Let's Dance. Nu avslöjar hon ett hemligt knep mellan dansträningarna.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 12?
Slå på ljud

Suzanne Axell har seglat upp som en riktig publikfavorit i den nya säsongen av Let's Dance i TV4. När Suzanne fick frågan om att delta tyckte hon att det var roligt, men också väldigt konstigt. Och i en intervju med Nyhetsmorgon berättade hon att det finns en större mening med hennes medverkan.

LÄS MER: Tv-tittarna reagerar efter Suzannes uppträdande

Suzanne Axells utseende-kommentar innan Let's Dance

– Någon måste dansa för alla mulliga tjejer i Sverige som har fått hör att de är ingenting värda.

– En sån är jag och jag tänker kämpa för deras skull, för de behöver det, sa Suzanne inför programstarten.

Det är tydligt att tv-tittarna har saknat Suzanne efter avhoppet i Fråga doktorn och hon har även berättat om all uppskattning hon har fått.

– Jag har fått otroligt mycket kärlek, både genom ”Fråga doktorn” under åren, men också nu. Det var som att det utlöstes en lavin med brev om att folk kommer sakna mig. Varenda hälsning har haft ett lycka till i ”Let’s dance”, så det är ju skitkul, berättade hon i en intervju med Aftonbladet.

LÄS MER: Carolas pinsamma miss med Tobias Karlsson

Suzannes vardagsliv förändras med dansträningarna

Till vardags bor Suzanne med sambon Jörgen Wedebrand och hittekatten Svans i en lägenhet i Stockholms innerstad. Tidigare reste hon till Umeå varje vecka, i och med inspelningarna av Fråga doktorn, men nu ser livet annorlunda ut med alla dansträningar i Let's Dance. I en intervju med Leva & Bo berättar Suzanne att det ibland kunde bli intensivt när hon arbetade med Fråga doktorn och gjorde allt manusarbete i hemmet. Detta på grund av att katten Svans är så pratig! Det är alltså nyttigt för katt och matte att tillbringa lite tid isär.

Foto: TT