Tv-tittarnas kraftiga reaktioner efter Suzanne Axells och Tobias Baders uppträdande i Let's Dance

Suzanne Axell och Tobias Bader i Let's Dance 2021

Efter 18 år vid rodret lämnade Suzanne Axell sin roll som programledare för Fråga doktorn. Nu ser vi henne istället i ett helt nytt sammanhang – som en av deltagarna i Let's Dance. Och Suzannes medverkan har verkligen väckt reaktioner bland tittarna.

Allt om Suzanne Axell!
Slå på ljud

Suzanne Axell har ägnat 18 år åt att guida tv-tittarna i alltifrån små krämpor till kroniska sjukdomar. Tillsammans med erfarna läkare har hon svarat på frågor och tagit emot gäster i Fråga doktorn och reaktionerna på hennes avhopp, i början av mars, var många.

LÄS MER: Tobias Bader efter Suzanne Axells beteende i Let's Dance

Nu ser vi istället Suzanne i ett helt nytt sammanhang. Hon är nämligen en av deltagarna i årets upplaga av Let's Dance. Tillsammans med danspartnern Tobias Bader har hon hittills bjudit på en tango och en cha cha och många tv-tittare är glada över att få se Suzanne i tv-rutan igen.

Suzanne Axell om tv-tittarnas reaktioner efter Let's Dance

– Jag har fått otroligt mycket kärlek, både genom ”Fråga doktorn” under åren, men också nu. Det var som att det utlöstes en lavin med brev om att folk kommer sakna mig. Varenda hälsning har haft ett lycka till i ”Let’s dance”, så det är ju skitkul, berättar hon i en intervju med Aftonbladet.

Suzanne berättar vidare att det inte bara kommer brev – och får också ta emot en hel del föremål med posten. Beundrarna har bland annat skickat henne grytlappar, silversmycken, skidvantar och skålar.

Dessutom trivs hon med sin nya roll, på dansgolvet, och hon har full tillit till sin danspartner.

– Tobias har en fantastisk koreografi så jag förlitar mig på honom. Så mycket som vi har tränat nu borde ju dansen sitta. Man är öm på alla möjliga konstiga ställen, och det är ju Tobias fel, men det känns bra, sa hon inför den andra deltävlingen.

Känslosamt i tv-studion

När Suzannes allra sista Fråga doktorn-avsnitt skulle sändas blev den annars så orubbliga programledaren lite rörd. Tv-teamet hade förberett ett stort fång blommor och Suzanne avslutade sändningen med att titta rakt in i kameran och tala till sina tittare.

LÄS MER: Sanningen bakom Suzanne Axells avhopp från Fråga doktorn

– Tack till alla som har brytt sig om den här Stockholmstjejen och faktiskt gillat det jag gör. Det har betytt oerhört mycket för mig, nu blir jag lite rörd, men så är det, sa hon då.

Foto: TT