Suzanne Axells otäcka fall i Let's Dance: "Det snurrade till"

Suzanne Axell tävlar med Tobias Bader i Let's Dance 2021

Suzanne Axell och danspartnern Tobias Bader bjöd juryn på en eldig paso doble, men numret slutade inte riktigt som de hade tänkt sig. Suzanne föll nämligen pladask på golvet. Nu berättar hon om händelsen.

503 Service Unavailable

Suzanne Axell och Tobias satsade allt under lördagens deltävling i Let's Dance. I en elegant, röd klänning och med en blomma i håret svepte Suzanne in över dansgolvet i en paso doble. Men numret hade kunnat sluta illa. Den folkkära programledaren ramlade nämligen när det var dans för dansen slutpose.

LÄS MER: Tittarna reagerar kraftigt efter Suzannes uppträdande

Suzanne berättar om när hon ramlade i Let's Dance

– Jag snurrades väldigt mycket av Tobias Bader, runt, runt, runt, och sedan gick det bra. Men sedan kände jag att det snurrade till och så vek jag mig. Det var lite för mycket snurr tror jag för min del, sa Suzanne till Expressen efter vurpan.

Suzanne Axell ramlar i Let's Dance

Programledaren Petra Mede kom direkt till undsättning och hyllade Suzanne för kämparglöden på dansgolvet.

– Så där ska en slutpose vara, helt överraskande och oväntat.

LÄS MER: Suzanne Axells stora förvandling i Let's Dance

Och det var inte bara Suzanne som la sig pladask på golvet. Danspartnern Tobias hade också svårt att hålla balansen när slutposen kraschade. Men Suzanne är förstås lättad över att den dramatiska händelsen slutade väl.

– Stackaren! Han bara följde med i farten. Men det gick bra ändå, tack gode gud.

Orsaken bakom fallet – som tittarna inte fick se

Hon berättar vidare vad som var orsaken till att hon ramlade.

– Jag tror att det är direktsändningsnerver, varmt i studion och grejer i reklampauserna. Och så gav jag allt i dansen och tänkte att nu klarade jag det här, och så blev det ett litet rumpplask.

Paso doblen gjorde att Suzanne klarade sig vidare – ännu en vecka. På lördag får vi se henne tävla igen. Och det råder ingen tvekan om att Fråga doktorn-profilen har seglat upp som en av favoriterna i den här säsongen. Tv-tittarna uppskattar verkligen Suzannes medverkan och hon har fått många beundrarbrev sedan programmet började sändas.

LÄS MER: Suzanne Axell ger svar på tal efter känsliga frågan

Foto: TT, TV4