Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Suzanne Reuters hemlighet ute – trots att hon inte ville

11 jan, 2024, 20:30 

Nu vet vi hur det ligger till.

Annons

Suzanne Reuter, 71, är en av våra mest älskade skådespelare. Vi har sett henne i produktioner som Svensson Svensson, Rederiet, Yrrol och Tomten är far till alla barnen – och numer syns hon regelbundet i ICA-reklamerna som ICA-Stina.

Nu är hon redo för nya äventyr – hennes hemlighet är ute.

Allt om Suzanne Reuter!Brand logo
Allt om Suzanne Reuter!

Här är deltagarna i Över Atlanten 2024

Under onsdagen offentliggjordes nämligen årets deltagare i programmet Över Atlanten, och det är minst sagt profiltätt. Förutom Suzanne består besättningen av Peter Forsberg, Anders "Ankan" Johansson, Clara Henry, Christoffer Appelquist och Dante Zia.

Inspelningarna har precis dragit igång, och i samband med att deltagarna avslöjades gav de sig ut till havs.

– Detta är mitt nya hem för de kommande 2-3 veckorna. Jag åker från Gran Canaria i morgon med mina vänner, och förhoppningsvis kommer vi fram levande någonstans i Karibien i slutet av januari, skriver Foppa på Instagram.

Hur det går ombord, får vi se i höst på Kanal 5 och discovery+.

Suzanne Reuters hemlighet ute – går emot vad hon sagt

Ja, gänget har hållit det hemligt ett tag, men nu är deras stora äventyr ute för alla. Och kanske fanns det folk som hoppade till lite när de läste Suzanne Reuters namn. Det tillhör ju inte vanligheterna att hon medverkar i sådana här program.

Annons

I en intervju med Expressen 2018 berättade hon att det är ett högst medvetet beslut:

– Att prata om jobbet är en sak, att prata om familj och privata händelser i livet är en helt annan, och det är inte längre intressant för mig. Varför skulle jag göra det? Vad vinner jag på det? Absolut ingenting, sa hon då.

– Så jag håller mig borta ifrån tv-program som Stjärnorna på slottet och andra program där man sitter runt bord och pratar. Jag håller mig till att göra roller och då vill jag att publiken ska se rollen, inte störas av en massa tankar om privata Suzanne som kladdar ner det arbetet.

Den som sett Över Atlanten vet att det ofta blir privata och öppenhjärtliga samtal. Så kanske får vi i höst se en helt ny sida av Suzanne, det återstår att se.

Foto: TT

Annons