Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Svenska kändiskvinnans festkväll med Furst Albert: "Speciellt"

Svenska kändiskvinnans festkväll med Furst Albert: "Speciellt"

Vilken kväll det verkar ha varit!

Här dyker Chris upp – ensam på Östermalm
0:31

Efter reklamen: Här dyker Chris upp – ensam på Östermalm

(0:31)

Slå på ljud

Kosovare Asllani är en stor svensk landslagsstjärna. Hon har har tidigare spelat i damallsvenskan menspelar i dag i AC Milan i Italien.Nu står det klart att stjärnan prisas med utmärkeslen "Guldfoten" – som första kvinna. Anfallarentog emot utmärkelsen i Monte Carlo av Furst Albert II av Monaco under onsdagskvällen.

"Väldigt stolt och hedrad över att skriva historia genom att vara den första kvinnliga spelaren att ta emot Guldfoten", skriver Asllani, 33, på sociala medier.

Svenska kändiskvinnans festkväll med Furst Albert: "Speciellt"

Guldfoten har delats ut sedan 2003 till en internationell fotbollsspelare som är minst 29 år gammal och gör avtryck både på planen och med sin personlighet. Vinnaren lämnar ett fotavtryck i cementen på "Champions Promenade" vid strandpromenaden i Monte Carlo. En spelare kan bara vinna utmärkelsen en gång, skriver TT.

Furst Alberts hemlighet i äktenskapet ute – finns en annan

Zlatan Ibrahimovic tog emot utmärkelsen 2012 och bland övriga tidigare vinnare märks Cristiano Ronaldo, Luka Modric och Ronaldinho.

Av allt att döma hade fotbollsstjärnan en toppenkväll i Monaco med Furst Albert. Något hon skriver om själv på Instagram:

"Det här priset går till någon som har haft en enastående karriär med stark personlighet. Tack så mycket Monaco för den här speciella kvällen. Tack så mycket prins Albert, president Antonio och hela organisationen. Det här priset presenterar damfotboll och hur långt vi har kommit, men som jag sa i början, vi har bara börjat", skriver svenska landslagsstjärnan.

Charlene brister ut i tårar inför alla – uttalar sig efter otrohetsryktet