SVT om framtiden för Allsång på Skansen – efter nyheten om Sanna Nielsen

Sanna Nielsen kommer vara programledare för Allsång på Skansen 2021.

Anders Wiklund/TT

Artisten Sanna Nielsen har varit programledare för "Allsång på Skansen" fem år i rad. Nyligen gick hon ut med att hon är gravid. Nu berättar SVT om framtiden för programmet.

Så långa och korta är svenska kändisarna!
Slå på ljud

Sanna Nielsen, 36, firar 25 år som artist i år. Hon slog igenom redan när hon var elva år, då hon hamnade på Svensktoppen med låten "Till en fågel". Sedan dess har karriären gått som på räls.

I fem år har hon varit programledare för SVT:s populära sommarprogram "Allsång på Skansen", och denna sommar skulle alltså bli hennes sjätte, men hur ser hennes framtid egentligen ut i programmet?

Väntar sitt första barn

På mors dag gick Sanna ut med en glädjande nyhet – hon ska bli mamma. Det var på hennes Instagram som hon delade med sig av gravidlyckan.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än”, skrev hon i ett inlägg.

Det är hon och sambon Joakim Ramsell, 48, som ska bli föräldrar och det blir parets första barn.

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel.”

LÄS MER: Sanna Nielsen är gravid – visar upp vackra magen!

Sanna Nielsen som programledare i "Allsång på Skansen".
Karin Törnblom/TT

Sanna Nielsens framtid i Allsång på Skansen

Trots att Sanna och sambon nu väntar tillökning, kommer hon leda "Allsång på Skansen" även denna sommar. Denna gång gravid, men annars helt enligt planerna.

Det bekräftar Per Rådelius, exekutiv producent för programmet, till Hänt.

– Det är så fantastiskt roligt att Sanna är gravid. Vi planerar i dagsläget att Sanna ska genomföra hela säsongen av Allsång på Skansen 2021. Jag ser fram emot en härlig allsångssommar, säger han.

LÄS MER: Sanna Nielsens hemlighetsmakeri med blyga kärleken Joakim Ramsell

Tidigare i maj var Sanna mitt uppe i planeringen av programledarjobbet. I en intervju med Expressen uttryckte hon då sin glädje och längtan över att få inta rollen igen.

– Det ska bli jätte jättekul. Vem vet, det kanske rentav blir lite publik på plats, det vore fantastiskt förstås att få möta publiken igen.

Foto: TT