Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Folkkära SVT-profilen rasar mot programledarnas beteende i Melodifestivalen: "Efterlyser lite respekt"

18 feb, 2024, 11:36 
Bilderna i Melodifestivalen upprör. Nu tar en folkkär SVT-profil till orda.
Annons

Det blev en rafflande tredje deltävling av Melodifestivalen i Växjö under lördagskvällen. Veckans snackis Gunilla Persson lyckades knipa en biljett till kvalet, och det var favorittippade Cazzi Opeia och Jacqline som tog sig raka vägen till final.

Dessutom sköt glamfaktorn i höjden när Carina Berg fick två nya sidekicks – vännerna Christine Meltzer och Carolina Gynning.

Men deras insats hyllas inte av alla.

✔ ”Vill bli bjuden på kalaset” ✔ ”Legend” • Hen i kungafamiljen vill Melloartisterna äta middag med!Brand logo
✔ ”Vill bli bjuden på kalaset” ✔ ”Legend” • Hen i kungafamiljen vill Melloartisterna äta middag med!

Pekka Heino rasar mot programledarna i Melodifestivalen

Den folkkära SVT-profilen Pekka Heino gillade nämligen inte vad han såg hemma i tv-soffan. Meltzer och Gynning höll bland annat i mellansnacket vid ett tillfälle, och tog plats där kommentatorerna brukar sitta.

Då reagerade Pekka Heino.

Annons

– SVT: ni vet att det finns rätt många som klarar av ett kort mellansnack utan att mest bara stirra ner i manus, skriver han på Instagram till sin forna arbetsgivare och fortsätter:

– Och, nej: för tydlighetens skull, jag aspirerar INTE på den posten, efterlyser bara lite respekt för vad det innebär att vara en del av Sveriges största underhållningsprogram.

Melodifestivalen-stjärnans ilska mot Mello – är inte som förut

Melodifestivalen-veteranen Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson skräder inte heller med orden, och skriver i ett inlägg på Instagram att allt var bättre förr. När Aftonbladet når stjärnan utvecklar han sitt resonemang:

– Till att börja med vill jag säga att det var grejer som var bra också. Meltzers parodi på Gunilla tyckte jag var bra. Hon är jävligt duktig med sina parodier. Björns standup var också bra. Men Gynning som sitter och läser efter manus? Det var väldigt mycket som var konstigt, säger Lars-Åke Wilhelmsson.

Ja, smaken är som baken och det var många som hyllade kompistrions programledarinsats. I Carolina Gynnings kommentarsfält svämmar det över av kärlek:

"Mer Gynning i rutan, 100% GRYMT jobbat, du sprider SÅ mycket glädje " Kommenterar en användare.

"Snyggt jobbat i Mello! Detta gjorde du super bra! Du skulle vara perfekt för att leda Mello 2025! Du har allt som behövs" Skriver en annan.

Christine Meltzer, Carina Berg och Carolina Gynning på Melodifestivalen-scenen
VÄXJÖ, SVERIGE 20240216Christine Meltzer, programledaren Carina Berg, och Carolina Gynning uppträder vid fredagens publika genrep i Vida Arena i Växjö på fredagen inför deltävling 3 av Melodifestivalen 2024.Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090Johan Nilsson/TT

Foto: TT

Annons