SVT-profilernas vädjan efter den tuffa förlossningen: "Vill bara åka hem"

05 maj, 2022, 20:00 
AvIndra Nordemar

Sofia Lindhe och Anton Pehrson från Gift vid första ögonkastet fick förra veckan en dotter. Men de är ännu kvar på sjukhuset på grund av komplikationer.

Annons
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”

SVT:s program Gift vid första ögonkastet har engagerat miljontals nyfikna svenskar som varje vecka vill veta hur kärleken utspelar sig.

Det är inte alltid det funkar för paren som experterna matchat ihop, vilket så klart är helt förståeligt. Men under fjolårets säsong fann två av deltagarna äkta kärlek.

Sofia Lindhe och Anton Pehrson blev Taco-paret med hela svenska folket. De båda har nämligen en stor kärlek för tacos. Men nu har de upplevt en betydligt större kärlek tillsammans – det har välkomnat en liten dotter till världen!

"Taco-parets" första tuffa tid med dottern

Det var i förra vecka som värkarna satte i gång och paret åkte in till BB. Men det blev inte som de tänkt sig. På Instagram har Sofia nu berättat om situationen:

Annons

”Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra”

Av bilderna att döma verkar det som att Sofia fick genomgå ett akut kejsarsnitt. Och hon är ännu kvar på sjukhuset med sin lilla flicka.

”Jag har hög feber pga en infektion som vi inte vet var den kommer ifrån. Det hålls också extra koll på bebis som trots allt är världens snällaste och duktigaste tjej”

Sofia Lindhe om situationen: "Vill bara bli friska"

Vi håller tummarna för att både Sofia och lilltjejen återhämtar sig så snart som möjligt.

Sofia passar även på att hylla den svenska vården:

”Nu vill vi bara bli friska och åka hem för att starta vårt riktiga liv. Samtidigt är vi enormt tacksamma över att vi är på rätt plats och blir väl omhändertagna!”

Foto: TT, Instagram / regnbagsreggad

Annons