Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT-stjärnan Malin Olssons nya barnbesked med yngre kärleken: "Häftig resa"

23 nov, 2022, 11:30 
AvIbraheem Alsalman

Nu berättar Malin Olsson öppet och varmt om rollen som mamma till två döttrar.

Annons
Prinsessan Christina om Hagasessornas fina krav på drottningenBrand logo
Prinsessan Christina om Hagasessornas fina krav på drottningen

Programledaren Malin Olsson behöver knappat en presentation. Olsson har snabbt blivit folkkär efter att hon synats i program som Sommarlov, Vem bor här? och just nu är hon dessutom aktuell i ett eget pysselprogram Fixarjulen, som sänds varje dag på SVT play.

Malin är tillsammans med Simon, som är tolv år yngre än henne. Hon har tidigare berättat om åldersskillnaden och att det inte är något problem. När de träffades var hon reporter på Melodifestivalen 2014 och då intervjuade hon sångaren i metalbandet Outtrigger, och det var Simon. De blev ett par och sedan dess hunnit få två barn och förlova sig. Malin har fyllt 40 och Simon 28.

– De senaste åren har det närmast blivit trendigt bland kvinnor att ha yngre män, haha. Det enda krångliga handlar om att jag upplevt mer, gjort fler uppbrott från relationer och jobbat längre än han gjort. Men det är bra att vi fick barn tillsammans, det hade ingen av oss erfarenhet av och ingen var liksom före den andra i det, sa hon i en längre intervju med Amelia i år.

Annons

SVT-stjärnan Malin Olssons nya barnbesked med yngre kärleken: "Häftig resa"

Malin Olsson är en väldigt populär programledare som har varit i branschen i över 17 år. Numera har hon barn att hand om, så hur går livet ihop, egentligen?

– Jag har alltid velat ha barn. Att ha en familj är viktigt för mig och jag har drömt om att ha en stor familj, som kan fira jul tillsammans i någon herrgård där man kan dansa ringdans genom rummen – vilken drömbild, haha!, säger hon till Motherhood och utvecklar sedan sina tankar kring mammarollen:

– Det är roligt och svårt. Jag är väldigt lekfull som person så det passar mig väldigt bra att få vara mamma, så även jag får leka av mig, haha! Nejmen skämt å sido, jag känner mig väldigt powerful som klarar av att uppfostra barn samtidigt som jag gör karriär.

Malin Olsson avslutar sedan intervjun fint:

– Barnen gör mig till en bättre människa. De hjälper mig att se mina egna brister och hjälper mig att inse vad jag behöver fokusera på. Bästa stunden på dagen är utan tvekan när vi plockar bort alla skärmar och jag lägger mig på golvet. Då får flickorna klättra på mig, kramas, flyga flygplan på fötterna och så vidare.

Annons