Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

SVT:s hemliga dokument visar: Pernilla Wahlgrens oväntade svek

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren chockade alla när hon dök upp!
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren är en mångsysslare av rang! Hon är van att ha många strängar på sin lyra och verkar aldrig få en ledig stund.

Hon är jurymedlem i succéprogrammet Masked Singer, har en egen podcast med Sofia Wistam och har strax nypremiär med föreställningen Hybris.

Samtidigt håller hon på med bygget av sitt nya drömhus, vilket verkar dra ut på tiden. Man kan minst sagt säga att hon har ett hektiskt schema som aldrig verkar ta slut.

Oron växer hos Pernilla Wahlgren – tvingas pausa lyxrenoveringen: "Känner mig skeptisk"

Pernilla Wahlgrens svek

Nu kan ytterligare ett program läggas på det redan fullspäckade schemat. Under SVT:s pressvisning på torsdagen dök Pernilla Wahlgren oväntat upp för att berätta om sitt nya program ”Komiker utan gränser”.

Programmet beskrivs som ett dolda kameran-program där Pernilla Wahlgren tillsammans med komikerna David Batra, Keyyo och Per Andersson utsätter sig för olika grejer.

– Jag kände på en gång att "åh det här något som jag verkligen vill göra", så det var bara att försöka få till det i schemat, säger Pernilla till Svensk Damtidning.

”Komiker utan gränser” kommer att sändas i Sverige, Danmark och Norge. Pernilla Wahlgren säger att det inte kommer påverka hennes program på andra kanaler.

– Nej, jag är både på SVT med det här programmet och Discovery och kanal 5, sen gör jag ju Masked Singer på TV4, så jag hoppar runt på alla trevliga kanaler! Jag är inte fast på någon kanal, säger hon till Svensk Damtidning.

Foto: TT