Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT:s stora oro – Sanna Nielsen kan tvingas hoppa av Allsång på Skansen

18 jun, 2021, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-6152543?imageId=6152543&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Ellen Myrgård Lindén
Sanna Nielsen i allsång på skansen 2021

Hon är en otroligt populär artist och programledare – och nu väntar ett nytt äventyr för Sanna Nielsen, 36. Hon ska bli mamma. Och graviditeten kan göra så att SVT får ställa om.

Annons
Så blir Allsång på Skansen 2021Brand logo
Så blir Allsång på Skansen 2021

Nu är det snart dags för Allsång på Skansen igen. Tisdagen den 29 juni tar Sanna Nielsen plats på scenen igen, och med sig har hon bland andra artisterna Lisa Nilsson och Molly Sandén. Dessutom väntar hon just nu sitt första barn vilket tv-produktionen förstås har fått ta i beaktning i sommarens planering.

Det viktigaste under de kommande sändningarna på Solliden är programledarens välmående säger projektledaren Per Rådelius.

– Det är klart att vi måste ta hänsyn till att hon väntar barn, det måste vi ta hänsyn till. Vi kan inte säga att ”nu ska vi göra en härlig steppdans, Sanna kom igen nu” det går ju inte, säger Per Rådelius till Aftonbladet och fortsätter:

– Vi måste naturligtvis lyssna, med all respekt, för hur hon mår hela tiden och vilken ork hon har och inte och så vidare. Det får vi ta vecka för vecka i sommar, säger han till tidningen.

Annons

I en intervju med Nöjeslivet berättar Sanna själv, om sina känslor inför sommaren.

– Det blir spännande att ta med lilla kulan på scenen i sommar, säger Sanna och fortsätter:

– Jag är ju heller inte den första programledaren i världen som är gravid.

När programledaren meddelande att hon och kärleken Joakim Ramsell, 47, överöstes hon av kärlek från följare på Instagram. Och hon var aldrig tveksam till om graviditeten skulle kunna påverka allsångssäsongen.

– Jag ser inga problem med det. Sen så är det här min graviditet och jag tänker att jag mår jättebra och vi mår jättebra.

– Så då är det fantastiskt att få ta med sig den här på ett litet äventyr, har hon sagt till Aftonbladet.

Foto: TT


Annons