Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT:s trista besked: Magnus Ugglas och dottern Agnes program läggs ner direkt

19 feb, 2024, 14:00 
Magnus Uggla och Agnes Uggla
Magnus Uggla och dottern Agnes program blev en riktig succé, men nu kommer SVT med ett trist besked om deras framtid i rutan.
Annons
5 svenska kändisar som har varit ett par!Brand logo
5 svenska kändisar som har varit ett par!

Magnus Uggla, 69, har lyckats med konststycket att hålla privatlivet just privat trots att han är en av Sveriges kändaste personer.

Ja, särskilt när det kommer till familjen har han varit hemlig av sig så att många var exalterade när han och dottern Agnes, 33, fick en programserie är inte konstigt.

I "Jag och min far ihop" fick vi se en helt ny sida av familjen och tittarna älskade det – ändå läggs programmet nu ner, meddelar SVT till Svensk Damtidning.

Magnus Ugglas och dotterns tv-debut

I sex veckor fick tittarna följa Magnus och Agnes resa runt om i världen samtidigt som de blev ovanligt personliga när de reflekterade över åldrande, kärlek och familj.

Tv-debuten var nervös. Agnes har ju fram till dess hållit sig utanför rampljuset, bara när hon och Magnus startade en podcast ihop stack det ut. Och det var också här vi fick höra de ärliga känslorna inför att plötsligt synas på tv:

Annons

– Jag har konsekvent försökt att inte tänka på det för det har ju varit ångestladdat, lät det då från Agnes i Uggla och Ugglas.

Agnes Uggla och Magnus Uggla i sitt SVT-program
Agnes Uggla har erkänt att hon var nervös inför tv-debuten.

Men med facit i hand gick allt bra. På sociala medier har programmet hyllats och när programmet nu plockades bort från tablån undrade förstås många:

Blir det fler säsonger?

Och här kommer nu SVT med ett trist besked.

SVT:s besked om Magnus och dottern

När Svensk Damtidning kontaktar SVT:s marknadsdesk angående programmets framtid blir det inte svaret som många hoppats på – det läggs ner direkt efter den första säsongen:

"Vi är nöjda med programmet men som det ser ut just nu blir det inga fler säsonger", skriver kanalen i sitt mail.

Så tills vidare får alla Uggla-fantaster fortsätta följa far och dotter i deras podcast som i skrivande stund har 162 avsnitt, och många fler blir det förhoppningsvis.

Magnus Uggla har tre barn. Tillsammans med frun Lollo, 62, har hon dottern Agnes, och sonen Ruben, 28. Med sin ex-fru Ann Furelid har han dottern Emelie, 45.

Foto: Skärmdump SVT

Annons