Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tårarna efter Melinda Jacobs sorgliga beslut – efter bara ett år ihop

25 okt, 2023, 18:30 

Nu är det ett faktum. Efter Melinda Jacobs avsked strömmar de sorgsna reaktionerna in.

Annons

Melinda Jacobs är en powerkvinna med många bollar i luften. Samtidigt som hon jobbar hårt och mycket, har hon sex barn hemma i villan i Vadstena att ta hand om. Dessutom är hon nygift, med Martin "E-Type" Erikson.

Och till slut blev det för mycket. Melinda Jacobs meddelade i dagarna sitt beslut som nu får följarna att reagera med stor sorg.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Melinda Jacobs sorgliga avsked – anledningen bakom

Det hela rör den podcast Melinda drivit i ett år ihop med pappaprofilerna John och Johan. Familjärt, som den heter, släppte sitt senaste avsnitt i somras, och sedan dess har det ekat tomt i podcast-spelarna.

Annons

Och för ett par dagar sedan kom Melinda med en förklaring.

– Det är många av er som hört av sig och frågat vad som händer med podden och om det kommer nya avsnitt snart. Tyvärr är svaret nej, skriver hon på Instagram.

Vidare förklarar poddtrion att de älskat att spela in podden, men att de nu behöver få tid till andra projekt tillsammans. Dessutom stänger de inga dörrar för en återkomst i framtiden:

– Vem vet vad som händer i framtiden kanske kommer Familjärt tillbaka men i ny skepnad.

Annons

Följarnas stora sorg efter Melinda Jacobs trista besked

46 avsnitt senare och slutet på ett kapitel, ja, Melindas liv har minst sagt förändrats drastiskt sedan podcasten drog igång. Hon har både bebis och make, och renoverar sin nya dröm-villa. Och som lyssnarna älskat att få sig en liten stund med de tre i lurarna varje vecka.

I deras kommentarsfält svämmar det nämligen över av tårar, och folk som uttrycker hur ledsna de är över att det inte kommer några fler avsnitt.

Annons

"Så himla tråkigt. Jag har väntat på ett nytt avsnitt men tänkte att Melinda har haft fullt upp. Kan inte ni två pappor starta en ny podd? Tycker ni är så härliga och uppfriskande" Skriver en lyssnare.

"Nej vad tråkigt har lyssnat på alla avsnitt en av dom bästa poddarna! Hoppas ni kommer tillbaka när tid finns." Kommenterar en annan.

"Men åh vilka tråkiga nyheter 😢 Ni har varit fantastiskt sällskap när man ligger sömnlös på nätterna" Skriver en tredje.

Martin Erikson pussar Melinda Jacobs
Nu får Melinda lite mer ledig till i kalendern att umgås med sin älskade Martin.

Foto: TT

Annons