Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylor och kändiskvinnan bryter upp – sanningen bakom beslutet

24 aug, 2023, 08:30 

Nu är det klart.

Annons

Kändiskocken Tareq Taylor började som något av en anonym figur, men tog sig snabbt in i svenska folkets hjärtan. Det ultimata kvittot kom 2021, då han var julvärd i SVT och tände ljuset på julafton.

I vår har Tareq gjort succé med Carina Bergfeldt och programmet Drömlandet, men nu går de skilda vägar.

Carina Bergfeldts ärliga ord om ”På spåret”-floppen – efter alla årBrand logo
Carina Bergfeldts ärliga ord om ”På spåret”-floppen – efter alla år

Tittarnas kritik mot Drömlandet på SVT

Under våren har tv-tittarna fått följa med Carina och Tareq på en roadtrip genom USA, för att ta reda på hur det egentligen står till med drömmarnas land.

Carina Bergfeldt har själv bott i USA under sina år som korrespondent, nu fick Tareq följa med på en resa med både skratt och tårar.

– Tareq kom nog dit med en mer positiv blick, och blev lite deppigare under resans gång, har Carina sagt.

Annons

Programmet mottogs väl av tv-tittarna, som egentligen bara hade en kritik att rikta gentemot duon: programmet var för kort. Och det om något, får man kalla för toppbetyg.

Därför bryter Carina Bergfeldt och Tareq Taylor upp

Till tittarnas stora glädje står det nu klart att det blir en säsong två av Drömlandet. Däremot kommer Tareq lysa med sin frånvaro, och resmålet är utbytt.

I säsong två tar Carina Bergfeldt nämligen med sig Farah Abadi till Australien. Anledningen bakom beslutet berättar Carina själv om på sin Instagram:

– När SVT ville ha en säsong 2 av Drömlandet visste jag direkt att jag ville åka med Farah. Mest för att hon är himla rolig och grymt kompetent, men sen tyckte jag också att det var dags för två kvinnliga programledare att göra ett program på primetime tillsammans. Håller ni inte med om detta?

Tv-tittarna hänger inte läpp över att det inte blir mer Tareq och Carina i rutan, utan verkar förväntansfulla inför resan med Farah.

"Wow vilket radarpar! Det kan ju inte bli annat än superbra. Ser framemot att se säsong 2. Säsong 1 med Tareq Taylor var mycket bra" Skriver en användare på Instagram.

Foto: TT

Annons