Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylors oklara framtid i SVT – kryptiska svaret!

23 aug, 2023, 04:30 
Felicia Plåt
Tareq Taylor
Tony Irving följde med Tareq till England. Foto: TT
Säsong två av Tareq Taylors matresa är slut.
Annons

Under 2021 fick vi för första gången åka med Tareq Taylor på en fantastisk matresa i programmet "Tareq Taylors matresa". Då åkte han till Jerusalem tillsammans med sin bror och pappa för att ta reda på med om sin bakgrund och äta härligt mat.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Tareqs succé

Programmet blev så pass populärt att de senare samma år vann Kristallen för Årets livsstillsprogram och Tareq vann Årets TV-profil. Därför var det några riktigt glada tittare när beskedet om en säsong två kom.

Denna gången åkte Tareq istället till England, även rese-sällskapet var annorlunda. Denna gången fick tv-profilen och proffsdansaren Tony Irving följa med. Tillsammans fick de träffa gamla vänner, okända släktingar och äta en massa härlig mat.

Annons

Tony och Tareqs relation

Både Tareq och Tony öppnade upp sig och man fick se djupare sidor av dem båda två. Redan i första avsnittet besökte dem Tonys barndomshem och kyrkan som han brukade gå i. Tony hade däremot inga bra minnen från kyrkan och bröt ihop när han berättade om sina upplevelser efter att han hade berättat att han var homosexuell för sin pappa.

– Prästen sa att det var en synd, skulle jag gifta mig skulle det gå över, jag behövde träffa rätt kvinna, berättade han i programmet.

Killarna har kommit varandra nära och är riktigt goda vänner efter programmet.

Tittarna har verkligen älskat duon, så pass mycket att de till och med har har haft lite klagomål. De vill nämligen att avsnitten ska vara längre. Just nu är det 30 minuter men fansen vill att det ska bli iallafall 45 minuset långt.

SVT:s kryptiska svar

Nu har även säsongen kommit till sitt slut och fansen är nyfikna på om det blir en säsong tre. Nöjeslivet har varit i kontakt med SVT för att fråga om en tredje säsong, men de fick ett kryptisk svar.

"Eftersom den andra säsongen avslutas i dag, torsdag 17/8, har en diskussion om en eventuellt ny säsong ännu inte påbörjats", skriver SVT till Nöjeslivet.

Vi håller tummarna att det blir en säsong tre av Tareq Taylors matresa!

Annons