Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylors incident i Nyhetsmorgon – nu avslöjar han oväntade sanningen!

22 aug, 2023, 13:30 
Felicia Plåt
Tareq Taylor
Tareq Taylor tappade det helt i Nyhetsmorgon. Foto: TV4/TT

Tareq avslöjar sanningen bakom det klassiska klippet i Nyhetsmorgon.

Annons

Tareq Taylor har verkligen blivit en av Sveriges mest folkkära TV-profiler. Han har haft en lång karriär som kock och har släppt flera populära kokböcker och varit TV-kock i flera olika program.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Tareq tappar det helt i Nyhetsmorgon

Under 2021 kunde han även överraska oss alla i Masked Singer där han kom två som sagoträdet och visade upp sin fantastiska sångröst. Efter flera år i TV har han varit med om flera olika händelser som tittarna kommer ihåg. Ett klassiskt ögonblick som många kommer ihåg är när han skulle laga taboulleh i Nyhetsmorgon och det inte riktigt gick som han hade tänkt.

Han stod och lagade mat när Jenny Strömstedt kommer fram och frågar vad han lagar. En vanlig fråga tänket tittarna, men den fick Tareq att tappa det.

Annons

Det blev ett riktigt minnesvärt ögonblick när Tareq och Jenny skrattar tillsammans. Tareq skrattade så mycket att han knappt kunde prata och rösten gick upp i falsett samtidigt som han försökte få fram orden.

Tareq avslöjar sanningen bakom incidenten i Nyhetsmorgon

Detta ögonblicket tog journalisten Henrik Alsterdal upp när Tareq medverkade i TV4:s program Efter fem, och de underade vad det var som hände egentligen.

Tareq Taylor
Tareq berättade om det roliga incidenten i Nyhetsmorgon. Foto: TV4

– Får man avslöja det nu, säger Tareq och ser lite lurig ut.

– Ja, nu måste du avslöja det en gång för alla, säger Henrik.

Tareq börjar då skratta och sedan kommer det fram.

– Jag var lite bakis, säger Tareq och studion börjar skratta och programledarna blir riktigt förvånade.

– Är det sant?, utbrister Henrik.

Tareq berättar då att han kvällen innan hade varit på en väldigt härlig middag vilket hade påverkat att han inte riktigt var med i matchen dagen efter.

– Jenny frågade vad jag har lagat, och då tänkte jag, "jag har inte lagat någonting jag har bara hackat och blandat". Sedan bara brast det, jag tappade det helt, säger Tareq och skrattar.

Det är ett av alla roliga och härliga ögonblick Tareq har gett tittarna under åren och vi hoppas att framtiden ger oss ännu fler!

Annons