Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylor och PT-Fias nya hem – se första bilderna här!

17 jul, 2023, 17:00 
Samuel Björn
Tareq Taylor och Sofia Ståhl
I våras gick Tareq Taylor och Sofia Ståhl ut med att de skulle flytta ihop.

Tareq Taylor och Sofia Ståhl verkar trivas bra i sitt nya hem och delar med sig av bilder från inflytten.

Annons
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

För mer än ett år sedan gick den kände tv-kocken Tareq Taylor, 53 och hälsobloggaren Sofia "PT-Fia" Ståhl ut med att de var ett par. I början av våren gick paret ut med att de planerade att flytta ihop, Sofias lägenhet i Hammarby Sjöstad lades ut på Hemnet och Tareq lämnade sitt hus i Malmö. Tillsammans flyttade man istället in i ett hus i Stockholm, och nu har Sofia publicerat de första bilderna från deras nya gemensamma hem.

Flyttlasset går

Den senaste tiden har varit hektisk för det folkkära paret. Att flytta in i ett helt nytt hus är inget som går över en natt så paret har haft sina kalendrar fulla.

”Efter några timmars sömn var det bara att upp och jobba för att komma i ordning. I går tog vi tag i alla kartonger som stått i mitt förråd och röjde undan ett helt släp med flyttskräp, kartonger och sådant som ska skänkas. Befriande är det lilla ordet i sammanhanget”, skriver Sofia på sin blogg.

Annons

Men under arbetets gång har Sofia passat på att uppdatera med ett gäng bilder från processen.

Och visst har de det superfint!

Deras uteplats verkar ha blivit ett favoritställe för paret. Sofia skriver i sin blogg att de har ätit alla måltider förutom en utomhus sedan de flyttat in i det nya huset.

Farväl till gamla lägenheten

Tareq och Sofia verkar onekligen trivas i sitt nya hem.

”Är så kär i den här platsen, vår plats. Det överträffar alla mina fantasier om hur jag trodde det skulle vara när vi bestämde oss. Tack, tack tack livet (och T!) för att vi får uppleva detta”, skriver Sofia på sin blogg om huset.

Men att lämna saker bakom sig är inte alltid lätt ändå. På Instagram publicerade Sofia två stycken videos där hon förklarade sin kärlek till den lägenhet i Hammarby Sjöstad, som hon spenderat sina fyra senaste år i.

Annons