Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylor och Sofia Ståhl ställs emot varandra – kändisparets ord

28 feb, 2024, 12:00 
Tareq Taylor och Sofia Ståhl ställs öga mot öga.
Annons

Det var 2022 som Tareq Taylor och Sofia Ståhl bekräftade att de funnit kärleken i varandra, efter att det ryktats om en romans en tid. Sedan dess har de blivit sambos, och börjat jobba ihop!

Nu ska paret ut på nytt äventyr – där de tvingas göra upp.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Sofia Ståhl och Tareq Taylors överenskommelse i relationen

Ja, att jobba ihop med sin andra hälft kan det finnas tudelade känslor inför. Men för Tareq och Sofia är det inga problem. De träffades ju för första gången i just jobbsammanhang på en tv-inspelning, men det var först senare det slog gnistor.

På den vägen har de fortsatt. Paret har startat bolag ihop, och planerade att ge sig ut på en turné med föreläsningen Lämna disken, hångla istället förra hösten. Den blev däremot framflyttad.

Annons

Men att jobba ihop kräver också att det är väl genomtänkt. För Allas har Sofia berättat att de tidigt skakade hand på att det är just kärleksrelationen som är prio ett, och inte jobbet.

– Viktigast av allt är att den får näring och allt annat den förtjänar. Vi har fått sätta gränser och ramar utifrån detta. En nyckel är att vi har tre medarbetare med oss in i bolaget och vi fem har alla olika ansvarsområden. Hade vi varit helt själva hade det förmodligen varit ett annat läge. Allt ansvar ligger inte på endast mig och Tareq.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia och Tareq på Sjung tillsammans mot Cancer! i januari.Karin Törnblom/TT
TV4-stjärnan avslöjar händelsen med Tareq Taylor och Sofia – hände efter inspelningen

Tareq Taylor och Sofia Ståhl ställs emot varandra

Nu är det dags för Sofia och Tareq att jobba ihop igen, och denna gång sker det i rutan! Ja, det var ju ett par år sedan vi såg dem i Lyckomaten på SVT – långt innan det slog gnistor.

Annons

På torsdag tävlar Sofia Ståhl och Tareq Taylor i Smartare än en femteklassare – och de ställs mot varandra i en duell. Förhoppningsvis är varken Sofia eller Tareq en dålig förlorare, för husfridens skull. Vem som är smartare än en femteklassare går att se på Kanal5 eller discovery+ den 29:e februari.

– Med DARRIGA knän gick vi in i ”Smartare än en femteklassare”-studion. VAD sker?! Se oss göra upp i ”Smartare än en femteklassare” på torsdag kl. 20.00 på Kanal 5 eller Discovery+, skriver Tareq och Sofia på Instagram.

Foto: TT

Annons