Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paulas drastiska utseendeförändring – nya bilden avslöjar

12 nov, 2021, 17:00 
AvIndra Nordemar

Tilde de Paula fyller 49 år i helgen, och inför födelsedagen har hon gjort en stor förändring. Nu visar TV4-profilen upp sitt nya utseende.

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula är en av TV4:s mest självklara profiler. I dag är hon främst aktuell i Efter fem som direktsänds varje vardag, men hon har även haft en stor roll i flera andra av kanalens populära program.

Tidigare var hon en av programledarna i Nyhetsmorgon, i somras ledde hon sin egna talkshow Tilde, och i många år var hon en av frontfigurerna i Let´s Dance. Men förra året kom chockbeskedet att både hon och David Hellenius tackar för sig.

– Det finns en tid för allt och nu även för vår resa i Let’s dance! Det är ett beslut vi har kommit fram till tillsammans, jag och David älskar ju att jobba ihop!, sa hon då till Aftonbladet.

Tilde de Paulas besked till Efter fem-tittarna

Men som ovan nämt ligger hennes största fokus i dag på Efter fem, och nyligen kunde den folkkära programledaren ge tittarna ett glädjande besked – Efter fem-gänget kommer sända extra i mellandagarna för att sprida lite god julstämning.

Annons

– Det är inte Tilde som firar jul i TV4, utan det är tittarna som firar jul tillsammans med Efter fem, sa Tilde under en sändning.

Tilde är ofta noga med att lyfta hela redaktionen bakom Efter fem och att det inte bara är hon som står för storsuccén. Men denna helg handlar trots allt om Tilde, vare sig hon vill eller inte – för hon fyller 49 år!

Tilde de Paula utseendeförvandling inför födelsedagen

På söndag, den 14 november, är hon endast ett år ifrån 50, och inför den stora dagen har hon passat på att göra en stor utseendeförändring.

På Instagram visar hon upp förvandlingen.

”Korthårig!”, skriver Tilde till bilden och fortsätter:

”Alltså! Jag hade kul! Skrattade! Hade det skönt! OCH blev fin i håret!”.

Även hennes frisör, som även verkar vara en vän, har kommenterat beslutet:

"Fick feeling idag och kapade av Tildes hår! Älskart!"

Foto: TT

Annons