Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paula Ebys fiaskokväll – lämnade Kristallen direkt!

29 aug, 2023, 08:30 
Felicia Plåt
Tilde de Paula Eby
Tilde vann Kristallen för Årets programledare 2016 och 2017. Foto: TT
Det verkade vara en besviken Tilde de Paula Eby efter Kristallengalan.
Annons

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest folkkära programledare. Hon har under flera år arbetat för TV4 och varit programledare för Nyhetsmorgon, tillsammans med bland annat Steffo Törnqvist, Jenny Strömstedt och Peter Jihde.

Jenny Strömstedts besvikelse över Kristallen: ”Skitpriser”Brand logo
Jenny Strömstedts besvikelse över Kristallen: ”Skitpriser”

2018 slutade hon på Nyhetsmorgon för att istället gå över till TV4:s nya eftermiddagsprogram Efter Fem. På bara några år har "Efter fem" blivit ett av svenskarnas favoritprogram och det ses av hundratusentals tittare varje dag.

Gårdagens Kristallengala!

Kristallengalan som sändes under gårdagen bjöd på en fantastisk kväll med fina priser, berörande tal och härlig underhållning. Hela Sveriges TV-elit var på plats för att ta emot pris eller njuta av galan tillsammans med sina kollegor och vänner.

Annons

Bland årets stora vinnare kunde vi se bland annat, Benjamin Ingrosso, Renee Nyberg och Evin Ahmad – som alla var superglada över de fina utmärkelserna!

Även Tilde de Paula Eby var på plats eftersom "Efter Fem" var nominerade för "Årets Nyhets och aktualitetsprogram". I nomineringarna kunde vi även se "Efterlyst", "Ekonomibyrån", "Aktuellt special: Ett år sedan invasionen" och "Svenska Nyheter".

Tilde stormade ut från galan

I år var det tuff konkurrens och vinnarna blev "Aktuellt special: Ett år sedan invasionen". Tilde som har vunnit Kristallen för "Årets kvinnliga programledare" under 2016 och 2017 hoppades nog på att "Efter fem: Söndag" skulle ta hem priset, men så blev det tyvärr inte i år.

Tilde de Paula
Tilde under Kristallen 2016.

Efter galan var det dags för efterfest och det var flera glada vinnare och nominerade som var dans och fest-sugna efter den väldigt lyckade galan. Men någon som inte syntes till på efterfesten var Tilde.

Efter galan sågs den välkända TV4-programledaren lämna galan istället för att gå på efterfesten med sina glada kollegor. Kanske var det en besviken Tilde som ville gå hem efter förlusten. Ibland blir det inte alltid som man hoppats, men trots att det inte blev någon vinst i år kommer Tilde fortsätta att briljera i TV-Sverige.

Tilde la även ut ett Instagram-inlägg där hon grattade alla vinnare från gårdagens gala!

Annons