Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paula Ebys hemliga romans med kollegan avslöjad - berättar allt: "Det var fint"

07 jul, 2023, 17:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Tilde de Paula Eby
Tilde och David ledde fredagspuls tillsammans. Foto: TT

David Hellenius och Tilde de Paula Eby har en gång i tiden varit mer än bara kollegor.

Annons

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest folkkära programledare och journalister. Hon har intervjuat många stora namn och varit med i en mängd olika program. Under flera år var hon en av de rullande programledarna för TV4:s Nyhetsmorgon. För några år sedan gick hon över till eftermiddagsprogrammet "Efter fem".

Tilde De Paula Ebys stilresa genom årenBrand logo
Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren

Tilde och David i "Fredagspuls"

Under sommaren leder hon även sin egna talkshow där hon bjuder in en massa spännande gäster och bjuder på härlig musik. En riktigt schysst karriär om ni frågar oss. Men hur började det hela?

Jo, Tilde var först med som programledare i "Fredagspuls" 2006, tillsammans med en annan välkänd svensk programledare, David Hellenius. De gjorde ett riktigt bra jobb ifrån sig och gick senare över till att leda Let´s Dance. I flera år har vi kunnat te duon tillsammans, men 2020 avslöjade dem att de båda kommer till att lämna programmet.

Annons

– Det finns en tid för allt och nu även för vår resa i ’Let’s dance’. Det är ett beslut vi har kommit fram till tillsammans. Jag och David älskar ju att jobba ihop, berättade Tilde för Aftonbladet.

Varit mer än vänner

Men Tilde och David har inte bara jobbat ihop utan har även blivit goda vänner. Tilde har tidigare berättat att hon och David brukar umgås privat och att hon älskar Davids fru Renée Nyberg.

Trots att de idag är goda vänner så kunde David avslöja i Tildes egna talkshow "Tilde" att de en gång i tiden var mer än så.

– Jag tänkte, lite härligt, ta upp att vi har ju haft en flört. Det är ju 25 år sen, det är inget att prata om. Det är jättelängesen, fast det känns bara som några månader, skojade David och fortsatte:

– Det var ju fint. Men jag blev lite nobbad. Men jag fick tag i en annan mörk kvinnlig programledare, så det löste sig.

Nu väntar vi spänt tills vi får se duon skapa magi på TV igen.

Annons