Tilde de Paula och Axel Pileby i panikläge – händelsen på tåget bara timmar före sändning

08 sep, 2022, 12:26 
Axel Pileby och Tilde de Paula

Tilde de Paulas och Axel Pilebys tågkaos kan påverka sändningen!

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula är ett fullblodsproffs och en av Sveriges populäraste programledare. Med van hand vägleder hon svenskarna i TV4:s aktualitetsprogram Efter fem och uppdaterar om senaste nytt.

Vid hennes sida brukar även sidekicken Axel Pileby synas och med tiden har även han blivit en folkkär tv-profil. Tilde de Paula har tidigare hyllat och berömt den begåvade kollegan.

Han är ju så duktig på det, han är skitgrym, han är jätteduktig. Vi vill ju att man ska få ta större och större ansvar, vi är som en liten familj i Efter fem där alla kan ha olika roller. Det klart man måste få utvecklas i sitt arbete och han är ju så bra på det så det är självklart, har Tilde berättat för Hänt.

Axel Pileby och Tilde de Paula
Axel Pileby och Tilde de Paula.

Axel Pileby har tappat bort sina kläder

I kväll får programledarna och tv-tittarna ett litet miljöombyte. Efter fem spelas nämligen in på Fristadstorget i Eskilstuna inför kvällens partiledardebatt i staden.

Annons

Dessvärre verkar tågresan dit ha blivit aningen kaosartad och duon har stött på bagagebesvär. Tilde de Paula och Axel Pileby befinner sig nu i panikläge inför direktsändningen.

”Axel har tappat bort alla sändningskläder på tåget. Just nu pågår en intensiv jakt på väskan!” skriver TV4 på Instagram.

TV4:s oro inför söndningen

Frågan är hur Axel Pilebys klädhaveri kommer påverka kvällens program och om han kommer behöva se sig om efter andra kläder inför direktsändningen.

Se hur det slutar i kvällens Efter fem 17.00 på TV4 Play eller i rutan”, skriver man vidare.

Nu håller vi tummarna för att Axel Pileby får tag i sitt bagage så han kan fortsätta sända Efter fem i samma stil som förut!

Foto: TT/Instagram

Annons