Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paulas utseendeförändring – privata bilden visar förändringen!

08 sep, 2022, 07:00 

Tilde de Paula Eby visar upp nya utseendeförändringen!

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula Eby, 49, är en av Sveriges mest folkkära programledare. Hon är hårt arbetande och syns i flera olika program året runt – bland annat Efter fem och den egna talkshowen Tilde i TV4.

Nu är programledaren aktuell med att leda TV4:s valvaka på söndag den 11 september, tillsammans med kollegan Jenny Strömstedt.

– Jag och Jenny Strömstedt gör valvakan i år, det ska bli fruktansvärt roligt. Det låter lite förmätet men jag tycker det är ett hedersuppdrag. Och jag får göra det med Jenny som är kanalens främsta och vassaste valprogramledare. Det ska bli kul att få vara med på själva valvakan, även om de senaste åren har visat att det inte är klart när svenska folket sagt sitt. Jag är superglad och jättestolt, har Tilde sagt om uppdraget.

Annons

Tilde de Paulas dolda utseendeförändring – bilderna visar

Tilde är, precis som många andra offentliga personer, aktiv på Instagram, där hon delar med sig av sin vardag – både jobbet och privatlivet.

På programledarens Instagram syns allt ifrån bilder från bakom kulisserna av tv-inspelningar, till fina texter om hennes nära och kära.

Tidigare i år skrev hon en fin och kärleksfull text till dottern Naemi på födelsedagen.

"Det har skrivits så många sånger om att vara 17 år - men inte en enda om hur det är att stå där, som mamma, vid sidan av och känna hur hjärtat slår dubbla slag av tacksamhet och kärlek. Tänker att den känslan inte går att beskriva med ord…Så jag nöjer mig med…Grattis! Tack! Och jag älskar dig!", skrev hon då.

Den som är extra uppmärksam kanske har lagt märke till detaljen i några av Tildes bilder. Hon verkar nämligen ha skaffat en slags bettskena eller tandställning!

Annons

På flera av programledarens bilder ser vi den nya förändringen, men programledaren har ännu inte skrivit något om den själv i dagsläget.

Annons