Tilde de Paulas lyxhus i Spanien – spana in bilderna!

Tilde de Paulas lyxhus i Spanien

När den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby inte syns i TV4:s program Efter fem åker hon gärna till sitt lyxhus i Spanien.

Drygt två år har gått sedan den omåttligt populära programledaren Tilde de Paula Eby lämnade sin tjänst i Nyhetsmorgon för att istället gå över till att leda TV4:s aktualitetsprogram Efter fem. Hon hade då varit en del av Nyhetsmorgon-gänget i sex år och syntes ofta i rutan tillsammans med sin kollega Peter Jihde.

LÄS MER: Sanningen om Let's Dance: "Alla ligger med alla"

Istället gick hon över till att jobba kvällar och tillsammans med sina kollegor Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximilian Artell kan vi nu se henne leda tittarna genom dagens mest relevanta händelser och intervjuer med lika relevanta och aktuella gäster på vardagskvällarna.

Tilde de Paula köpte drömhus i Spanien med maken

Programledaren har genom åren haft ett konstant högt arbetstempo och har med åren insett hur viktigt det är att komma bort då och då. Med sin lön har hon och maken Thomas Eby nämligen investerat i ett drömhus på soliga Mallorca i Spanien.

– Vi har unnat oss den lyxen nu, när både jag och min man jobbar ganska mycket, att äntligen köpa vårt sommarställe. Vi har ju aldrig haft något sommarställe eller stuga och så, sa Tilde de Paula Eby i poddcasten Tv-fabriken år 2018.

Till den lyxiga lägenheten, som bland annat har en enorm terrass, åker hon gärna på somrarna tillsammans med hela familjen och sina fyra barn. Halvbrasilianska Tilde talar ju dessutom flytande spanska.

LÄS MER: Tobias Bader reagerar på Suzanne Axells beteende

– Jag varit där varje år sedan 1999. Första gången skulle jag göra ett reportage för ”När & Fjärran” och blev alldeles förälskad. Jag hyrde ett hus och bodde där i ett halvår för ett tag sedan. Nu har vi äntligen köpt en lägenhet där hela familjen får plats, halva grejen är en enorm takterrass. Där kommer jag busa med ungarna, ligga under ett parasoll och läsa och ha härliga middagar med vännerna, har hon sagt till Aftonbladet och fortsätter:

– Det jag upptäckte 1999 var skönheten. Den är en fantastiskt vacker ö med havet, bergen och grottorna. Visst finns det platser som är exploaterade som jag absolut inte rekommenderar, men det finns massor som är underbart. Mallorca är också lite som Gotland, man kan ta sig runt hela ön på en dag och se massor.

Hit åker hon gärna med hela familjen, och delar ibland med sig av bilder på sin oas på sitt Instagram-konto.

LÄS MER: Beslutet från TV4 - därför försvinner Efter fem från tablån

LÄS MER: Tilde de Paula Eby utsatt för attack av en okänd gärningsman

503 Service Unavailable 503 Service Unavailable