Tilde de Paulas okända relation med TV4-kollegan avslöjad – 20 år senare

06 jul, 2022, 13:00 
Tilde de Paula

Nu kommer den okända relationen upp till ytan.

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

TV4-profilerna verkar komma bra överens. Många av dem umgås även privat och ses på en aw när tillfälle ges.

Nyhetsmorgons nya programledare Thomas Ritter, 45, ses just nu med nära vännen Sofia Geite, 40, i tv-rutan och det verkar verkligen som duon trivs i varandras sällskap – både arbetsmässigt och privat.

– Sofia bor granne här så vi har barn i samma skola, så vi ses ganska ofta också privat, har Thomas tidigare sagt till Hänt.

Recept.se Nyhetsbrev

Okända relationen med Tilda de Paula

Thomas Ritter har jobbat på TV4 i många år och samlat på sig många fina vänskaper. För 20 år sedan arbetade han tillsammans med TV4-stjärnan Tilde de Paula, 49, med programmet Saknad.

– Jag var väldigt ung då när vi jobbade ihop första gången, det var ett av mina första TV4-jobb förutom Nyheterna. Det hette Saknad på vår tid, nu heter det väl Spårlöst. Programmet när man letar upp försvunna människor. Det va länge sen, det var nog i början på 00-talet någon gång, säger Thomas till Hänt.

Thomas Ritter
Thomas Ritter blir ny programledare i Nyhetsmorgon.

Så är relationen med Tilde de Paula i dag

Än i dag är de goda vänner och Tilde de Paula bor, likt Sofia Geite, väldigt nära sin kära kollega och vän. Trots att det gått flera år sedan de jobbade tillsammans händer det att de träffas och umgås.

Annons

– Hon bor faktiskt inte heller så långt härifrån så jo absolut, vi träffas på jobbet då och då. Och vi tog väl en aw någon gång här under våren också så visst, säger Thomas.

Ja, det verkar onekligen vara bra stämning mellan programledarna på TV4!

Foto: TT/Instagram

Annons