Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tilde de Paulas tystnad: Efter sista bilden med kärleken

19 dec, 2022, 15:06 
Tilde de Paula Eby

Bilden på maken är det sista Tilde publicerade innan den oväntade tystnaden. Läs mer om hennes paus här!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula Eby är en av programledarna på TV4 som hängt med i rutan sen kanalens begynnelse.

Visste du att Tilde var endast 23 år när hon började som programledare? Efter programledardebuten i "Måndagsklubben" på Kanal 5 trillade jobben in. Tilde fick en fot in i TV4–huset och då drog det hela igång på riktigt.

Nu är TV4–profilen fyllda 50 år och rimligtvis har kollegorna alternerats. Hon har arbetat tätt med bland andra Peter Jidhe, Ola Wenström, Steffo Törnquist och före detta programledaren Jeppe Börjesson.

För några år sedan var Tilde mest känd för sin roll i Nyhetsmorgon och om hon inte var programledare för aktualitetsprogrammet var hon värdinna för en av TV4:s alla galor. Numera är Tilde mest känd från "Efter fem" eller hennes egna talshow "Tilde" som sänds under somrarna.

Annons

Tilde träffade sin man, Hoffmaestro–trummisen Thomas de Paula Eby, för över tio år sedan. I december 2010 förlovade sig TV4–profilen med Thomas Eby. Det var planerat att de skulle gifta sig sommaren 2011. Det fick dock plötsligt ändras. Tilde var nämligen gravid med sonen Ilyah och bröllopet sköts på framtiden.

Gifte sig i hemlighet: Berättade inget för kollegorna

Paret sa "ja" till varandra, i största hemlighet. Inte ens nära kollegan Jenny Strömstedt visste om planen, det skriver Aftonbladet om bröllopet 2012.

Tilde började ladda upp småhintar på Twitter och Strömstedt lyckades knäcka koden efter en liten stund.

"Har du gift dig???!" frågade hon varpå de Paula bekräftade med ett "Numera fru!".

Bröllopslyckan var total och paret de Paula Eby strålade.

"I lördags blev jag Fru de Paula Eby! Tack alla fina vänner för all kärlek!" skrev programledaren senare genom sitt twitterkonto.

Tystnaden efter kärleksbilden: Ovanliga beteendet

Tilde och Thomas är gifta än idag och programledaren räds inte för att beskriva vad relationen betytt för henne.

"Nu, På dagen 10 år sedan, Och då… för drygt 15 år sedan, när vi ganska nyss hade träffats…Du är det bästa med mig.Då. Nu. Alltid, skriver Tilde på instagram till ett inlägg som publicerades för tre veckor sedan.

Sedan dess har det varit tyst i inläggs–väg vad gäller programledaren. Hon har däremot synts i TV–rutan i kvällsprogrammet "Efter fem"

Troligtvis bara en sociala medier–paus alltså!

Foto: TT

Annons