Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tildes ändring för världsstjärnan - aldrig hänt förut: "En riktig..."

30 jun, 2023, 12:42 
Felicia Plåt
Tilde de Paula Eby
En ny säsong av "Tilde" kommer den 30 juni på TV4. Foto: TT

Tilde de Paula Eby får en riktig världsstjärna som gäst i "Tilde".

Annons

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest framgångsrika programledare. Hon var länge en av de rullande programledarna för TV4:s Nyhetsmorgon. Men sedan gick hon över till det nya nyhetsprogrammet "Efter fem", där de diskuterar de senaste nyheterna och intervjuar olika intressanta gäster.

SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula EbyBrand logo
SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula Eby

Tilde kommer tillbaka i "Tilde"

Nu under sommaren kommer "Efter fem" gå på sommarlov, men de som oroar sig för att inte kunna se Tilde i rutan på ett tag kan lugna sig. En ny säsong av hennes egna talkshow "Tilde" kommer nämligen att sändas i år igen.

Det är från Junibacken-terassen som Tilde intervjuar olika sommargäster. Tilde har flera år av proffsigt journalistisk arbete i ryggen och har intervjuat många svenska och även internationella kändisar. Men i Tildes egna talkshow har det aldrig varit en internationell gäst, men det blir det ändring på för denna säsongen.

Annons

I en intervju med Expressen kunde Tilde avslöja några spännande detaljer om den nya säsongen.

– För första gången kommer vi ha en internationell gäst i programmet. Alltså vi har ju haft svenska gäster som varit kända internationellt, men nu har vi en utländsk gäst med i år. En riktig Hollywoodstjärna, berättar hon för Expressen.

Hollywoodstjärnan som gästar Tilde

När hon säger Hollywoodstjärna menar hon verkligen det. Gästen är nämligen ingen mindre än skådisen Ryan Gosling. Han har medverkat i flera stora filmer, bland annat "The Notebook" och "La La Land". Nu spelar han även "Ken" i den nya Barbie-filmen.

Tyvärr kommer inte Ryan att gästa programmet uppe på terrassen på Junibacken. Utan Tilde kommer få ändra upplägget lite och möta honom i London för en intervju.

– Han kommer inte hit, utan jag ska träffa honom i London. Det är Ryan Gosling och det ser jag fram emot, säger Tilde till Expressen.

Annars kan hon även avslöjar lite mer förändringar i programmet. Bland annat kommer det att bli längre och det kommer vara livemusik i varje program. "Tilde" har premiär den 30 juni klockan 20:00 i TV4.

Annons