Kritisera bilden syns nu i Efter fem – Tilde förstår ingenting!

Kritisera bilden syns nu i Efter fem – Tilde förstår ingenting!

Nu reagerar den folkkära programledaren.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
0:54

Efter reklamen: Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

(0:54)

Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic, 41, har genom åren gång på gång hävdat att idrott och politik bör inte blandas ihop.

Men nu kanske det låter annorlunda.

För under veckan har Zlatan laddat upp en bild på sociala medier där han poserar tillsammans med Italiens förre premiärminister Silvio Berlusconi, som i dag är partiledare för Forza Italia och som samarbetar med de högerextrema partierna Lega och Italiens bröder. Berlusconi samarbetar även med Giorgia Meloni, som väntas bli den första premiärministern i Italien från den postfascistiska rörelsen.

Silvio Berlusconi är även en vän till Rysslands president Vladimir Putin och förklarade att kriget mot Ukraina handlade om att byta ut Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mot ”respektabla personer”.

Tildes förvåning i direktsändning – efter kritiserade bilden

Bilden som den svenske fotbollsstjärnan lagt upp bemöttes av stark kritik från flera håll. Man menade att Zlatan gjorde fel med att posera med en sådan som Silvio Berlusconi – som även är dömd för skattebrott.

Mardrömsbeskedet till Helena: Zlatan kan tvingas lägga ner helt

På bilden ser det ut som att Zlatan blir masserad av den kontroversiella ex-ministern, som i sin tur publicerade ett klipp där han skrev ”Vad gör Ibra med mig? Fortsättning följer…”

Zlatan själv skrev:

”Historien kan inte raderas... och framtiden är fortfarande oskriven”

I gårdagens Efter Fem med den folkkära programledaren Tilde de Paula, togs Zlatans agerande upp. Som gäst hade de fotbollskrönikören Olof Lundh.

– Silvio ägde Milan när Zlatan gick dit. De uppskattade varandra. Jag tror inte att det finns någon politik utan snarare kanske det handlar om affärer. Zlatan har alltid gillat att provocera och tänja på gränser, säger Olof Lundh.

– Här känns det som ett samarbete de har på något sätt. Jag tror att det handlar om något samarbete för Zlatan gillar att göra affärer och liknande. Något sånt är det.

Av allt att döma blev Tilde genuint förvånad över Ibrahimovics agerande. Sedan var hon inne på att det kanske handlar mer om jobb än politik.

Helena Segers och Zlatans nya drömköp – bilden visar det otroliga!