Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helena Segers och Zlatans nya drömköp – bilden visar det otroliga!

03 okt, 2022, 12:15 
AvIbraheem Alsalman
Wow!

Kostar flera miljoner.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic, 41, behöver knappast en presentation. Fotbollsstjärnan är tveklöst den störste idrottaren Sverige har haft genom tiderna. Zlatan har representerat några av världens allra största klubbar, Barcelona, Inter, Manchester United och Juventus för att nämna ett par exempel. I dag spelar han i AC Milan där han vann ligatitlen förra året – en stor skräll då väldigt få hade tippat laget så högt! Anfallaren skadade sig i somras och håller på att återhämta sig. Han beräknas vara spelklar i januari.

Ibrahimovic njuter av sitt liv som fotbollsproffs, det kan man lugnt konstatera. Megastjärnan åker då och då hem till Sverige där han delvis bor på Östermalm i centrala Stockholm, men också brukar han ta sig upp till Åre för lite skidåkning. Zlatan ägde tidigare en villa som han och frun Helena Seger till slut sålde förra året.

Annons

Så mycket kostar Zlatans och Helenas nya bil

Bortsett från lyxhusen så gillar Ibrahimovic bilar – mycket. Han har genom åren köpt sig några vrålåk som kostar miljoner.

2019 köpte han en Ferrari Monza SP2. Bilmodellen tillverkades i begränsade antal och säljs endast till ”kvalificerade personer”. Bilen accelererar från 0–100 på 2,9 sekunder och 0–200 på 7,9 sekunder. Toppfarten ligger på 300 km/h

I maj 2020 skapade Zlatan stor uppmärksamhet när han dök upp med den exklusiva Ferrarin på gatorna i Stockholms innerstad.

Förra året, när han fyllde 40 år, så firade han med ännu en ny bil. Denna gång en Ferrari i guld.

På Instagram med texten ”Grattis på födelsedagen Zlatan”, visade han upp bilen, en Ferrari, SF90 Spider, som är en av de nyaste bilarna i Ferraris stall. Ferrarin börjades säljas under det andra kvartalet 2021 i Italien och den uppges kosta smått hisnande 5,6 miljoner kronor. Den gör 0–100 på 2,5 sekunder och har en toppfart på cirka 340 km/h.

Annons

Nu är det dags igen. Zlatan Ibrahimovic fyllde under måndagen hela 41 år, grattis! Milan-stjärnan passade på att unna sig två (!) nya ferraris.

På Instagram la han upp en bild som föreställer en Daytona SP3 och en 812 Competizione A. Den vita bilen framtill kostar cirka två miljoner euro, 22 miljoner kronor, och tillverkas i endast 599 exemplar, skriver italienska medier.

Den bakre är billigare och kostar ”bara” 578 000 tusen euro, motsvarande 6,2 miljoner kronor. Totala summan för båda två: 28 miljoner kronor.

Annons