Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tildes intima möte med världsstjärnan – nekade förslaget: ”Han sa…”

21 jul, 2023, 10:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Tilde de Paula Eby
Tilde fick en present av Ryan Gosling. Foto: TT

Tilde fick en exklusiv intervju med stjärnorna i nya Barbie-filmen.

Annons

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest framgångsrika och folkkära programledare. Hon har länge varit en av programledarna för Nyhetsmorgon i TV4, men gick för några år sedan över till eftermiddagsprogrammet Efter Fem.

SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula EbyBrand logo
SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula Eby

Tildes möte med stjärnorna

Under sommaren leder hon sn egna talkshow "Tilde" där hon bjuder in flera olika intressanta gäster och musikgäster. Inför fredagen program har hon varit på besök i London för att möta två av världens starkaste lysande stjärnor just nu. Nämligen Ryan Gosling och Margot Robbie som spelar huvudpersonerna i nya Barbie-filmen.

Trots att Tilde är ett välkänt namn i Sverige berättar hon för Expressen att hon nästan blev osynlig på pressträffen i London. Det var bara stora stjärnor där, men Tilde var väldigt tacksam för att få chansen att intervjua stjärnorna.

Annons

– Det fanns så många som var mer intressanta än jag. Men det stör mig inte – det var en kul upplevelse. Det var som i en film. Och Hollywood-stjärnor är ju ändå något extra. Om man kan få livet att bli lite mer som en film, eller som ett avsnitt i ”Vänner” så tycker jag man ska göra det… alltså, det är inte dumt, säger hon till Expressen.

Ryan Goslings gåva till Tilde

Ryan Gosling är även känd för att se väldigt bra ut, men Tilde kunde han inte charma med enbart sin looks. Hon berättar att han inte riktigt är hennes stil.

– Men nu när han har åldrats, så finns det något. Jag gillar inte människor som är helt felfria.

Men i det intima mötet med stjärnorna avslöja hon att Ryan gav henne en present, som hon till en början nekade.

– Ryan gav mig en present. ”Det är lugnt”, svarade jag. Han sa: ”Här, vill du ha ett par?” Och jag sa: ”Det är bra, tack”. Han bara tittade på mig och sa: ”Ta dem bara! Du behöver inte ha dem på dig.” Och jag bara: ”Okej”, helt otacksam, säger hon till Expressen och fortsätter:

Annons

– Det var ett par solglasögon. Men sen kom jag på att jag kan ta hem dem och ge till min dotter och säga att: ”De här har Ryan tagit på”. Det kanske var kul?

Annons