Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför höll Patrick Ekwall 19 år yngre kärleken hemlig

20 jul, 2023, 20:00 
https://image.svenskdam.se/image-9691201?imageId=9691201&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Vendela Lönnqvist
Kärleken blomstrar för sportjournalisten!
Kärleken blomstrar för sportjournalisten!

Patrick Ekwall har hittat kärleken på nytt!

Annons
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!Brand logo
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!

I februari gick sportjournalisten Patrick Ekwall, 58, ut med att hans hustru Hannah Ekwall förlorat kampen mot bröstcancer.

Hon blev 39 år gammal och lämnade efter sig en hjärtekrossad man och deras gemensamma dotter Tindra, 10, samt bonusdottern Wilma.

Patrick Ekwalls nya kärlek

Paret hann ha många samtal med varandra, och Patrick berättar för Aftonbladet hur mån Hannah var om att han skulle våga hitta kärleken på nytt.

Det har han nu gjort – i 39 år gamla Camilla Coene.

Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Vem är Camilla Coene?

Camilla är vd för en PR-byrå i Stockholm och bor på Lidingö med två döttrar i Tindras ålder.

Paret har haft en relation under en period, men har inte förrän nu gått ut med att de är tillsammans. Till en början umgicks de dock bara som vänner.

Annons

– Man kan säga att vi träffades via gemensamma vänner i branschen, vi känner samma folk till stor del och rör oss lite i samma kretsar. Det känns jättebra och vi har också turen att ha barn i samma åldrar, säger Camilla.

Camilla och Patrick om att gå ut med relationen

Att gå försiktigt fram var något som båda tidigt var överens om. Framför allt på grund av Patricks tidigare relation som slutade i en tragedi – och för barnens skull.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra. Det har såklart varit till stor hjälp. Det känns också speciellt att jag och tjejerna får finnas i Tindras liv och det är så fint att se henne må bättre, förklarar Camilla Coene för Aftonbladet.

Så tycker Camilla om Patrick Ekwall

Hon menar, trots att hon är medveten om Patricks förflutna, att hon mår bra i relationen och att allting känns rätt. Det har gjort att hon inte bryr sig om vad andra tycker. Faktum är att de som fått reda på relationen varit positivt inställda.

Annons

– Jag blir så inspirerad av honom och det ger även mig styrka. Det är inte så svårt att bli kär i Patrick. Han har också lärt mig hur jag ska tänka. Nu har jag inte varit med om ett trauma, men jag separerade från mina döttrars pappa för ungefär fem år sedan och det är inte så lätt att bara gå vidare och våga öppna upp sig igen. Men kan Patrick det så ska väl jag också kunna det.

Annons