Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarilskan mot TV4 efter Robinson-spoilern: "Förstör allt"

13 nov, 2023, 10:00 
Louise Wibergh Lenti
Petra Malm, Robinson 2023

SPOILERVARNING! I den här artikeln framkommer vem som åker ut i kommande avsnitt av Robinson.

Annons
Bryter ihop i tårar efter Petra Malms fråga: ”Jag skäms”Brand logo
Bryter ihop i tårar efter Petra Malms fråga: ”Jag skäms”

Under måndagen är det äntligen dags för sammanslagning i det omåttligt populära programmet Robinson. Tittarna fick sig dock en oväntad kalldusch när de fick programmet spoilat för sig redan under söndagkvällen. På programmets Facebooksida fanns det redan upplagt en intervju med deltagaren som skulle åka ut i kommande program.

"Samma skit varje år"

Det är inte första gången Robinson-publiken blir ordentligt besvikna.

Redan inför höstens premiär av programmet var ilskan ett faktum. Varför? TV4 lägger ut trailers och information kring programmet – innan det sänts.

I premiäravsnittet ställdes deltagarna Deisi och Ylwa mot varandra i en tvekamp där Deisi tog ut sig så mycket att hon höll på att svimma. Hon tvingades avbryta tävlingen och läkare tillkallades till platsen. På Robinsons Facebooksida kunde man både läsa om händelsen och se klipp innan programmet sänts vilket upprörde tittarna.

Annons
Robinson 2023
Skärmdump från det uppmärksammade inlägget på Robinsons Facebooksida.

"Nu börjas det här jävla spoilandet. Samma skit varje år" skriver en arg tittare i kommentarsfältet.

”Jag brukar följa den här sidan för att veta när Robinson börjar… blir ständigt besviken av alla spoilers . Hade det inte räckt med en rubrik som: ”Tog i så läkarhjälp tillkallades”, nu vet jag ju att hon får avbryta och kan tycka att jaha det var ju lite för mycket info för att bibehålla någon form av spänning”, skriver en annan.

Visar vem som åker ut innan det sänts

Nu har det hänt igen.

Annons

Under söndagen publicerades ett filmklipp på deltagaren Charlie Wiberg med texten "Hör Charlies ord om Tove och att få lämna Robinson". I klippet pratar han om sin tid i Robinson och vem han tror ska vinna.

Inlägget är nu borttaget men Aftonbladet tog skärmdumpar som visar både inlägg och kommentarsfält. Facebookinlägget väckte stor ilska hos tittarna och kommentarsfältet fylldes av över hundra besvikna och arga röster.

"Seriöst TV4!! Är ni totalt blåsta som avslöjar vad som ska hända i förväg! Varför inte avslöja vem som vinner Robinson också när ni ändå är igång!!" skriver en väldigt arg tittare.

"Förra veckan visade dom vem som åker ut Gränslandet idag o nu visar dom innan att Charlie åker ut. Vad är vitsen att kolla på programmet när TV4 förstör allt. Så dåligt." skriver någon.

"Blir så trött på dessa spoilers. Attd et ska vara så svårt att vänta tills samma dag som det visas", skriver en tredje.

Charlie Wiberg, Robinson 2023
Charlie Wiberg, Robinson 2023.

Foto: TV4

Annons