Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarna rasar efter sändningen med Malou: "Är inte Nyhetsmorgon"

27 nov, 2022, 16:00 

Många tittare uttrycker nu sitt missnöje efter söndagens sändning av Nyhetsmorgon, med Malou von Sivers i programledarrollen.

Annons
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Det var flera tittare som under söndagen slog på Nyhetsmorgon med förhoppningen att få en stillsam start på morgonen, men som blev besvikna.

Nu sätter de ner foten rejält – och känner knappt igen sitt älskade program.

Tittarna rasar mot Nyhetsmorgon

Det var Malou von Sivers som rattade programmet den första advent, ett av hennes gästspel denna höst. Det var en efterlängtad comeback efter 20 års frånvaro, men just denna söndag var många tittare missnöjda.

I Nyhetsmorgons kommentarsfält menar de att det var allt för tunga ämnen att ha just denna morgon vilket gjorde att Nyhetsmorgon mer liknande programmet Malou efter tio.

"Vad skiljer detta program mot Malous vanliga program? Samma gäster, samma ton. Suck." Skriver en användare.

Annons

"Men detta är ju inte Nyhetsmorgon, det är ju Efter 10 och dessutom med ett jävligt tungt ämne. All kärlek och styrka till familjen men detta är inte hur jag vill start min 1:a Adventsmorgon." Skriver en annan tittare.

"Precis min tanke… var är mitt Nyhetsmorgon med korta och glada inslag. Deppsöndag" Svarar en annan.

"Nyhetsmorgon? Vart tog mitt favoritprogram vägen denna söndagsmorgon?" Undrar en tredje.

"Trist att mötas av detta tunga program 1:a advent 😢 När man vill ha mysfaktor o tända ljus. Jätteviktiga ämnen men inte en söndagsmorgon och dessutom 1:advent ." Skriver en fjärde som tycker att morgonen blev lite för tung.

Hyllas också av tittarna

Men smaken är som baken, och Malou är fortsatt oerhört hyllad i rutan. Och visst fanns det utrymme för julmus, Anders Ekborg bjöd på julmusik och det vankades glöggmingel.

Dessutom fick hon sällskap av Perspektivpanelen, ett omåttligt populärt inslag som följt med från hennes tidigare program.

Annons

Idag bestod den av Helena Bergström, Marie Göranzon och Martina Montelius som bland annat pratade om svartsjuka. Det kan tittarna helt enkelt inte få nog av – och de hoppas till och med på att panelen ska få ännu mer tid i rutan:

"Mera Malou och mer tid åt perspektiv ❤️"

"Kan ni inte starta en podd ihop? Tycker ni är så bra!!!❤️❤️❤️"

"Det är alldeles för kort tid m detta härliga gäng,......så gärna föläng till 45 minuter.....👏👏👏"

Många hyllar också Malou och tackar för att hon vågar ta upp svåra ämnen. Faktum är ju att det är Nyhetsmorgons blandning av svåra ämnen och lättsamma påhitt som gör det till en succé i rutan.

Svensk Dam har sökt TV4 för en kommentar.

Foto: TV4

Annons