Tittarna rasar efter allsångspremiären – hårda kritiken mot Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Flera tittare reagerade efter detaljen i Allsång på Skansen.

Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”
0:34

Efter reklamen: Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”

(0:34)

Slå på ljud

Sanna Nielsen, 37, har gjort sin sista allsångspremiär. Efter sju år som programledare lämnar hon Allsång på Skansen efter säsongen.

Artisterna Cornelia Jakobs, Jill Johnson och The Ark uppträdde under kvällen och bjöd på hög underhållning.

Dessutom överraskades folkkära dansbandsdrottningen Kikki Danielsson, 70, i publiken, när Bettan Andreassen, Cornelia Jakobs, Sanna Nielsen och Jill Johnson bjöd på ett medley med hennes största hits.

Hårda kritiken efter programmet

Efter kvällen överöstes Sanna Nielsen med hyllningar. Många verkade dessutom övertygade om att det kommer bli svårt att hitta någon ersättare som kan fylla hennes roll.

Men det var också en detalj som många reagerade över. Sanna Nielsen hade till kvällen klätt sig i en rosa och fluffig klänning, vilket inte alla gillade.

”Sanna är bra programledare men vem gör hennes klädval? Ikväll var det förskräckligt!” skrev en person i Nöjeslivets kommentarsfält.

”Finns det ingen som kan hjälpa Sanna med kläder Titta på Lotta en enkel sommarklänning skulle passa bättre. Annars ett mycket bra program”, skrev en annan.

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen i Allsång på Skansen.

Stefan Jerrevång/TT

Han pekas ut som ny programledare för Allsång på Skansen: ”Så rätt i tiden”

Sanna Nielsens skarpa svar

Det är inte första gången Sanna Nielsen får kritik för klädvalet i Allsång på Skansen. Förra året sa hon till på skarpen och menade att folk alltid har något att kritisera, oavsett vad hon har på sig.

”Jag ska inte ljuga. Jag tar också åt mig ibland. Oftast inte, men ibland händer det. Så jag antar att de som tycker det är viktigt att yttra sin åsikt om mig till mig blir lättade när de läser det här och förstår att det gör ont ibland, för det är väl det ni vill?”, skrev hon bland annat.

Foto: TT