Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Tittarna rasar efter TV4-profilens agerande – nu svarar kanalen

Tittarna rasar efter TV4-profilens agerande – nu svarar kanalen

Mystiska detaljen i Farmen får tittarna att reagera kraftigt.

Hur såg bondelivet ut på 1800-talet? Den frågan är lätt att ställa, men svår att svara på. I ett försök att förstå har flera bondesugna individer sökt sig till programmet Farmen och slungats tillbaka cirka 200 år bak i tiden.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
0:48

Efter reklamen: 8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

(0:48)

Slå på ljud

Återigen ser vi TV4-profilen Anna Brolin i rollen som programledare. Med tydliga direktiv ger hon de nyblivna bönderna uppgifter, förklarar tävlingsregler och visar hur bondelivet faktiskt fungerar.

Till sin hjälp har hon den erfarna Farmen-mentorn Hans Wincent, som med jämna mellanrum kommer förbi gården för att ge farmarna uppdrag och belöningar.

Anna Brolin som programledare i Farmen

Farmens programledare Anna Brolin.

TV4

Hans Wincents beteende i Farmen

Om det är nån som vet hur bondelivet fungerar är det Hans Wincent. Därför är det inte konstigt att han ofta är den som får bedöma hur väl farmarna klarar sina uppdrag.

Så när det var dags för bondestädning i söndagens avsnitt av Farmen, blev han självklart den som fick inspektera renligheten på gården och i storbondestugan. Och han var inte helt nöjd med resultatet.

– Det låg lite madrasser och jag såg bondepraktika låg slängda på golvet där inne. Det är inga stora grejer, inget man blir sjuk av, så det kan jag ha överseende med, men plocka iordning efter er, säger Hans Wincent.

Hans Wincent inspekterar städningen på gården

Hans Wincent är alltid noggrann när han överblickar renligheten på gården.

TV4

TV4-profilens beteende upprör – produktionen tvingades rycka in: "Så dåligt"

Tittarnas kraftiga reaktion: ”Mobil!”

Även tittarna verkar ha varit noggranna med att överblicka städningen på bondgården. På golvet inne i bondstugan har flera noterat ett föremål som påminner om en mobiltelefon, något som verkligen inte fanns på 1800-talet.

”Var det en mobil som låg under sängen?” skriver en person i TV4:s kommentarsfält på Instagram.

”Såg ut som en mobil!!” skriver en annan.

Men att Hans Wincent skulle slarvat med sin inspektion så till den grad att han missat en mobiltelefon är inte speciellt troligt – och i ett mejl till Aftonbladet bekräftar TV4 mycket riktigt att tittarna sett helt fel.

”Det som syns på tidskod 06.55 är inte en mobiltelefon, utan en bondepraktika. Den bok alla deltagare får med information om allt på gården”.

Mystiskt föremål i storbondestugan

Vid sängen ligger ett föremål som många misstagit för en mobiltelefon. I själva verket är det en bondepraktika, enligt TV4.

TV4

Foto: TT/TV4