TV4-profilens beteende upprör – produktionen tvingades rycka in: "Så dåligt"

20 jan, 2023, 07:30 

Tittarna reagerar starkt efter bilderna i TV4s Farmen.

Annons

Nu rullar mångas favoritprogram i rutan – Farmen. Sedan två år tillbaka är Anna Brolin synonym med programmet, det är ju hon som leder programmet som slungar tillbaka ett gäng deltagare till ett traditionellt bondeliv.

Men nu reagerar tittarna starkt. De är inte glada över scenerna som utspelar sig.

7 saker du inte visste om Anna Brolin
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Stora ändringen i Farmen – framtiden är oviss

Ja, i programmet ligger titeln Årets Farmare och en halv miljon kronor på spel, och skratt blandas med intriger och bråk. Det är i ett Sverige i sommarskrud, i Skillingaryd som Farmen spelas in.

Så har det sett ut sedan 2015, men nu äventyras inspelningsplatsens framtid. Det har bara skett två undantag, och nu kan det alltså bli dags att vänja om sig igen. Ägaren till Norra Brandstorp Gabriel Meyer avled nämligen tragiskt nog i somras, 79 år gammal.

Annons

TV4 bekräftar för Hänt att framtiden är oviss. Sommaren 2023 kommer traditionsenligt spelas in på den vackra gården, men sedan kan det alltså behöva bli ändring på det.

Vi får vara kvar kommande sommar. Vad som händer sedan får vi återkomma med när vi vet mer” skriver Emma Broberg till Hänt.

Tittarna ser rött efter TV4-profilens beteende

Men det är inte det som tittarna rasar över, utan det gäller ett visst beteende i rutan. Deltagarna får nämligen ta med sig en personlig pryl, och deltagaren Eddie Gecers pryl verkar väckt mer ilska än glädje ute i stugorna.

Eddie Gecer i Farmen
Eddie Gecer i Farmen.

Det är nämligen en megafon, och nu haglar kritiken in mot säsongens första storbonde.

"Det är så dåligt, den sämsta illustration av gamla tider som visats" skriver en tittare i en kommentar på Farmens Instagram-sida.

Annons

"Ta ifrån honom megafonen, djuren blir störda och den hör inte hemma på en farm" Skriver en annan.

Men faktum är att det inte ens var den pryl Eddie planerat att ta med, innan produktionen ryckte in.

– Jag hade en megafon och en rakhyvel som personlig grej. Och så skulle man ta två sa de. Men inte ta in båda, de skulle välja en som passade bäst. Och då sa de ”Ta megafonen, det har vi aldrig haft! Den här kommer bli klockren”, berättar Eddie för Hänt.

Foto: TV4

Annons