Anders Pihlblads märkliga klädval – skälls ut av tittarna

Anders Pihlblads märkliga klädval – skälls ut av tittarna

Många satte morgonkaffet i vrångstrupen när de slog på Nyhetsmorgon.

För många är stunden framför Nyhetsmorgon på morgonen oersättlig. Aktualitetsprogrammet har ju lyckats få med allt: skratt, allvar och de senaste nyheterna.

En av de mest rutinerade i rutan är Anders Pihlblad. Men beteendet under måndagens sändning av Nyhetsmorgon fick tittarna att tappa hakan.

Jenny Alversjös pinsamma tabbe i sändning – tillsagd av gästen

Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad
0:52

Efter reklamen: Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

(0:52)

Slå på ljud

Berättar om bråket i direktsändning

Det var ett fullspäckat schema planerat för tittarna för att starta den nya veckan. Bland annat gästade deckarduon Johannes Selåker och Pascal Engman studion, för att prata om sin nya roman Skammens väg.

Det är del två i serien Skymningsland, och efterföljer succén Till minne av en mördare. Idag är de nära kollegor och vänner, men så har det inte alltid sett ut. Deras relation inleddes inte friktionsfritt.

– Johannes kom från Aftonbladet, och jag från Expressen. När Johannes kom till Expressen pratade han alltid om hur bra allt var på Aftonbladet, så han var rent allmänt illa omtyckt på Expressen, berättar Pascal.

– Pascal, du jobbade ju aldrig, man störde sig på det. Jag skrev tio artiklar om dagen och du satt bara och gjorde gubbljud och skrev en artikel i veckan. Det funkade inte mellan oss, kontrar Johannes.

– Men sen blev vi vänner när vi började prata om att skriva böcker tillsammans, avslutar Pascal.

Idag har de inget ont blod, och författarvännerna tillbringar en hel del tid i varandras sällskap. Och mer ska det bli, nu är de dessutom aktuella med podcasten Pascal & Johannes.

Johannes Selåker och Pascal Engman gästar Nyhetsmorgon

Den nya boken släpps den 27 mars.

Foto: TV4

Anders Pihlblad tillsagd av kollegan – efter märkliga beteendet i TV4

Anders Pihlblads beslut väcker starka reaktioner

Anders Pihlblad har själv läst föregångaren till den nya boken, och var mäkta imponerad. Men tittarna var inte så imponerade när det kommer till Anders, i alla fall inte hans klädval.

Han bär en lös skjorta med vita sömmar, och på Nyhetsmorgons Instagram verkar alla undra samma sak: är det en pyjamas?

"Anders, du glömde ta av dig pyjamasen när du gick till studion." Skriver en följare.

"Det var en förskräcklig skjorta! Min första tanke var att nu programleder vi i pyjamas, men Anders kanske gillar den!" Instämmer en av många.

Ja, smaken är onekligen som baken!

Foto: TV4