Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarnas ilska efter Maria Forsbloms påhopp på Steffo Törnquist: "Kasta inte sten i glashus"

30 nov, 2021, 11:00 
AvIndra Nordemar

Maria Forsblom röt ifrån efter Steffo Törnquists beteende i Nyhetsmorgon. Men nu riktar tittarna i stället stark kritik mot Maria.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Nyhetsmorgon-veteranerna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist har blivit en favoritduo hos tittarna efter hela 16 år tillsammans i rutan. Men under förra vecka drog inspelningarna av Tillsammans med Strömstedts i gång, därför har Jenny nu ersatts av kollegan Maria Forsblom.

Tittarna får alltså se en ny konstellation på torsdags- och fredagsmorgnarna ett tag framöver – Maria och Steffo.

Men under fredagens sändning blev det dålig stämning mellan programledarna då Maria ansåg att Steffo avbröt gästerna i studion.

Maria Forsblom ryter ifrån efter Steffos Törnquists beteende

Det var när relationsexperterna Anna Bennich och Nisse Edwall gästade Nyhetsmorgon för att prata om otrohet som Steffo ifrågasatte experternas perspektiv ett par gånger under samtalet.

– Men ska inte han få prata klart?, sa Maria och tittade irriterat på Steffo.

– Nej, han tar ju fel perspektiv! Det var ju inte det som var ämnet. Nu får du skynda på lite, svarade Steffo och syftade på Nisse.

Annons

Men Maria menade att Steffo hade alldeles för bråttom.

– Det kanske kommer!

Tittarnas ilska mot Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

På Svensk Damtidnings Facebook-sida är det flera som har reagerat starkt på Marias agerande, då många menar att det inte är sällan som hon själv avbryter gästerna i studion.

Ett stort antal kommentarer följer i samma spår:

"Tittade på Nyhetsmorgon häromdan. Då var det Maria som började prata innan Steffo pratat färdig. Och det var många gånger. Så kasta inte sten i glashus Maria"

"Jag håller med er som tycker att Maria avbryter och tycker saker mitt i ett samtal, tycker inte hon ska vara kvar, måste finnas någon annan, som kan vara där istället.

"Maria Forsblom är hemsk på att avbryta, speciellt GW Persson, mycket irriterande. Kanske tar sekunder att få avsluta en mening men nej då hon är helt oförskämd! Dålig stil o fult mot den intervjuade!"

"Maria ska väl inte säga något om att få prata klart, hon avbryter ju gästerna hela tiden, inte konstigt för hon gillar nog att höra sin egen röst. Inget fel på Steffo. Han och Jenny är de bästa programledarna"

Foto: TV4

Annons