Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarnas stora oro för Leif GW Persson efter scenerna i TV4 – bekräftar nu

26 sep, 2023, 15:30 

Leif GW Persson väljer nu att själv kommentera frånvaron i Nyhetsmorgon.

Annons

Leif GW Persson har med sin kunskap om krimfall, sitt sätt att på ett pedagogiskt sätt förmedla diverse brott, blivit hela Sveriges kriminalprofessor och en folkkär karaktär.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Han syns flitigt i Nyhetsmorgon där han delar med sig av sina tankar och knivskarpa analyser, samtidigt som tittarna noggrant, fascinerat och intresserat följer samtalet i kanalen.

– Man måste ha något att göra. Jag vill ha lagom mycket att göra och det här på fyran är lagom för mig och jag får prata om saker jag är svårt förtjust i, sa Leif GW Persson till Svensk Damtidning nyss.

Annons
Leif GW Persson
Leif GW Persson har inte synts i TV4 på ett tag.

Därför syns inte Leif GW Persson i TV4

Men senaste tiden har det inte blivit så många framträdanden i tv-rutan. Tittarna har i kanalens kommentarsfält uttryckt en oro för att Leif GW Persson inte synts till och undrar var han håller hus.

Sanningen är att det finns en naturlig förklaring. I en intervju med Hänt har TV4-kollegan Thomas Ritter förklarat att det rör sig om en hederlig semester och att kriminalprofessorn snart är tillbaka.

”Semester, snart tillbaka, bekräftar Thomas Ritter i ett meddelande.

Annons

Då är Leif GW Persson tillbaka i Nyhetsmorgon

Den som saknar GW behöver inte vänta särskilt länge förrän han är tillbaka. Efter att ha jobbat hela sommaren börjar semestern nu ta slut och snart är han åter i rutan för att ge oss knivskarpa analyser!

– Men jag är tillbaka på onsdag, säger han till Hänt.

Leif GW Persson har tidigare sagt till Svensk Dam att han är den som lockar flest tittare i Nyhetsmorgon. Därför tror han det kommer ta tid innan kanalen gör sig av med honom.

– Jag får för mig att de tänker behålla mig tills jag blir helt jävla obegriplig. Då åker jag ut naturligtvis – och det på goda grunder.

Leif GW Persson
Leif GW Persson.

Foto: TT

Annons