Tobias Karlssons hårda krav på Mia Parnevik – som tv-tittarna inte får se

Tobias Karlssons hårda krav på Mia Parnevik – som tv-tittarna inte får se

Foto: Instagram/TT

Efter katastrofen med Carola sätter Let's Dance-profilen ner foten och kommer med ett ultimatum.

Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving
1:00

Efter reklamen: Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving

(1:00)

Slå på ljud

Programmet Let's Dance har under sin livstid inte bara varit en dans på rosor. Och det är inte förvånande, i hela 16 säsonger har vi följt våra kändisar när de intagit parkettgolvet, gott om rum för snedsteg alltså. Skandalerna har nästan bytt av varandra, det bildats ett och annat kärlekspar – och nästan lika många har brutits upp.

Norska Alexander Rybak fångades på bild när han kysste sin danspartner ute på nattklubb, trots att han hade flickvän. Maria Montazami och maken Kamrans förhållande fick sig en smäll när svartsjuka tog sig in i bilden. Ja, listan kan göras lång. Och bara förra året nåddes tittarna av den chockerande nyheten att favoriten Carola hoppar av – mitt i tävlingen.

Hotar att totalvägra tävlingen

Det var dansaren Tobias Karlsson som stod vid Carolas sida när hon 2021 hoppade av Let's Dance, ett beslut som såklart innebar att Tobias resa också nådde vägs ände. När han nu säsongen efter intar scenen med Mia Parnevik går han ut med ett skarpt krav, för att undvika samma tråkiga situation igen. I en intervju med Nöjeslivet berättar han.

– Mitt mål i år är att hon inte ska hoppa av, säger Tobias Karlsson.

– Han bara: ”du hoppar inte av!”. Nej, absolut inte, säger Mia Parnevik.

Tobias Karlsson verkar framföra sitt budskap med glimten i ögat. Men fjolårets situation med Carola kan ha satt djupare spår än man kan ha anat.

– Det är det sista som får hända. Jag dör om hon hoppar av! Om du hoppar av så kommer jag aldrig någonsin komma tillbaka igen, säger Tobias Karlsson till Nöjeslivet.

Riskerar att tappa publikfavorit

Det är inget litet ansvar Mia får bära på sina axlar nu. Tobias Karlsson är nämligen en av Let's Dance populäraste dansare, och han har medverkat i flera säsonger av tävlingen. Eftersom han dansat i både Norge och Danmarks motsvarigheter till Let's Dance, har han över sjutton säsonger bakom sig. Vi får hoppas att Mia håller ut– om hon skulle hoppa av hade det alltså minst sagt inneburit en stor förlust för programmet.

Foto: Skärmdump Instagram/TT

LÄS MER: Pusschocken i Let's Dance – alla tappar hakan

LÄS MER: Let's dance-profilens uppbrott med kärleken – ärliga svaret om framtiden

LÄS MER: Otrohetsskandal i Let's dance – avslöjades på nattklubb