Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's dance-profilens uppbrott med kärleken – ärliga svaret om framtiden

19 mar, 2022, 09:00 
Jacob Johannesson

Let's dance-profilen öppnar upp om sitt liv – har precis blivit singel.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Under lördagskvällen är det dags. En ny säsong av Let's dance drar igång och tv-tittarna kommer sitta bänkade i sofforna för att följa paren gör upp om segern. Men redan innan tävlingen har dragit igång har dramatiken börjat.

I veckan nåddes tittarna av beskedet att Lisa Ajax partner Tobias Bader drabbats av magsjuka, rapporterade Aftonbladet. Beskedet har ställt till det ordentligt för sångaren som nu riskerar själv att bli sjuk. Bara några dagar innan Baders sjukdom bekräftades lade Ajax upp en bild på sig – och sin partner.

Aftonbladet rapporterade att TV4 inte hade en plan för situationen, och vet inte vad som händer om Bader fortsatt är sjuk under lördagen. Tidningen skriver att produktionen inte har erbjudit Lisa någon ersättningsdansare att öva med.

Let's dance-profilen om uppbrottet med flickvännen

Pressen ökar därmed för Lisa Ajax som ställs mot tufft motstånd i tävlingen. En av utmanarna är Aron Anderson som skriver historia som som den förste manlige deltagaren i världen att dansa i rullstol i programmet. Vid sin sida har han Jasmine Takács som tillsammans med Anderson ska göra allt de kan föra att charma de svenska tv-tittarna.

Annons

Men inför tävlingen kommer Anderson med ett tråkigt besked. Han har nyligen blivit singel.

– Jag har ganska nyligen blivit singel så det är ingen stress med det. Vi får se, säger Aron Anderson till Nöjeslivet.

Men uppbrottet är inte anledningen till att han valt att delta i den populära tävlingen.

– Haha nej, verkligen inte!, säger Aron och skrattar.

Men att kärlek uppstår i Let's dance hör till vanligheterna.

Brottaren Martin Lidberg och Cecilia Ehrling fann varandra i tävlingen 2007 och förlovade sig, men precis innan bröllopet två år senare bekräftade paret att de gått skilda vägar.

Även speedway-stjärnan Tony Rickardsson hittade kärleken i Let's dance. Direkt efter finalen 2008 flyttade Christina Samuelsson hem till honom utanför Avesta. Fem år senare gifte de sig och har därefter skaffat två barn tillsammans.

Annons