Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tog över efter Tareq Taylor – nu erkänner nya kocken problemet i Stjärnorna på slottet

13 jan, 2024, 18:00 

Det var inte helt enkelt under inspelningarna av Stjärnorna på slottet, avslöjar stjärnkocken Frida Ronge.

Annons

Årets säsong av Stjärnorna på slottet i SVT är i full gång och nya kända ansikten har checkat in på Bäckaskog slott och förgyller lördagskvällarna i tv-rutan.

5 saker du inte visste om ”Stjärnorna på slottet”Brand logo
5 saker du inte visste om ”Stjärnorna på slottet”

Årets deltagare är programledaren Mark Levengood, artisterna Caroline af Ugglas och Sanna Nielsen, stjärnkocken Marcus Samuelsson och tidigare skidstjärnan Pernilla Wiberg!

De har delat med sig av allt från känslosamma och gripande historier från barndomen till galna sexhistorier inom Kungliga slottets murar

Annons
Deltagarna i årets säsong av Stjärnorna på slottet i SVT: Marcus Samuelsson, Sanna Nielsen, Pernilla Wiberg, Mark Levengood och Caroline af Ugglas.
Deltagarna i årets säsong av Stjärnorna på slottet i SVT: Marcus Samuelsson, Sanna Nielsen, Pernilla Wiberg, Mark Levengood och Caroline af Ugglas.

Nytt för den här säsongen är att Tareq Taylor är utbytt. Han var ju kocken bakom måltiderna som serverades på slottet under de senaste fem säsongerna och ordnade frukost, lunch och middag. Ny stjärnkock är den flerfaldigt prisade Frida Ronge!

– Alla stjärnorna hade otroligt inspirerande menyer, med smaker från hela världen. Men trots det blev resultaten fint balanserade. Det var smaker och presentationer som föll mig i smaken, säger hon i en intervju med sajten Nyheter24.

Annons
Frida Ronge, kock i SVT-programmet Stjärnorna på slottet.
Frida Ronge är ny kock i Stjärnorna på slottet!

Kocken om problemet i Stjärnorna på slottet

Faktum är att det var allt annat än enkelt att laga alla rätter till deltagarna. Orsaken? Platsen de befann sig på under inspelningarna!

– Det fanns en del logistiska köksproblem med vissa rätter, med tanke på hur stort slottet är. Men allt blev verkligen jättegott! säger hon till Nyheter24.

Ja, det är ju inget litet torp de befinner sig i, men Frida Ronge och produktionen verkar ha löst på bästa sätt ändå!

Annons

Stjärnorna på slottet sänds på lördagar klockan 20.00 i SVT1.

Foto: Christoffer Lomfors/SVT

Annons