Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tomas Ledins och frun Maries familjelycka! – "Ett nytt kapitel”

07 jul, 2022, 21:25 
Tomas Ledin och Marie Ledin

Familjen har blivit större!

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Tomas Ledin är en av våra mest succéartade artister. Han har gjort i princip allt man kan göra som musiker i Sverige, och karriären tycks aldrig svalna. Han släpper fortfarande musik, och är ständigt aktuell.

I år firar han 70 år och livet bjuder än på lyckliga överraskningar. Nu berättar han för Expressen om familjelyckan och den nya fasen i livet!

Relationen med svärfar

Det är inte bara ett 70-års jubileum som ligger i närtid. Nästa år firar Tomas och frun Marie 40 år tillsammans som gifta. Man kan lugnt säga att relationen står på stabila fötter, men starten var desto svajigare.

Maries pappa är den ikoniska låtskrivaren och ABBA-managerna Stig ”Stikkan” Anderson, som avled 1997. Han hade lite att önska när dottern presenterade Tomas för sin svärfar.

– Han var otroligt misstänksam när den där popsångaren var tillsammans med hans lilla prinsessa, hans enda dotter, har Tomas Ledin sagt till Aftonbladet.

Annons

Trots en start i uppförsbacke, släppte skepsisen till slut, och relationen utvecklades till en fin sådan.

– Jag tyckte väldigt mycket om honom, det måste jag säga. Och lärde mig väldigt mycket av honom, helt klart, berättade Tomas Ledin till Aftonbladet.

Tomas Ledin och Marie Ledin
Makarna var självklart på plats på premiären för showen ABBA Voyage.

Dubbla tillskott

Nu kan man lugnt säga att Tomas och Marie har fullt upp. För Expressen avslöjar Tomas nämligen att han relativt nyligen blivit farfar!

– Det är absolut ett nytt kapitel i den här promenaden på jordens yta. Det känns väldigt roligt. Jag är lite förvånad över hur kul jag tycker att det är, säger Tomas till tidningen.

Han berättar att de små barnbarnen är 6-7 månader gamla. Det innebär alltså att sönerna John, 33 år, och Theo, 30 år, fått barn väldigt tätt inpå varandra.

Tänk så härligt, att få ha en jämngammal kusin med sig genom livet! Och för Marie och Tomas innebär det såklart dubbelt så mycket kärlek att ge till barnbarnen, som ju så ofta kallas för livets efterrätt.

Tomas Ledin med sönerna 2019. John till vänster, och Theo till höger.

Foto: TT

Annons